bende 4*2 si var.otomatik vites.gecenlerde bir akraba almış wildtrak.kullandım performans olarak ikisinin arasında fark göremedim.zaten lastik ve jant haricinde farkta yok.dönüslerde gaza fazla yüklenince arkası yanlıyor.performans 10 numara.
Ben bu sayfayı açtıpımda 2009 du ve buraya resimlerini yüklediğim wildtrack artık eskidi ve 2012 kasa çıktı. henüz ülkemizde satışa çıkmadı ama Avustralya'da satılıyor. Araç bence pickupların en güçlüsü ve en iddialısı. 3200 motora verilecek MTV yi göze alanlar satın alabilir tabi ki
Benimde bu konuyla ilgili bir sorum olacak;
Wildtrak aracın mtv'sini söyleyebilir misiniz? Bir öğrenemedim gitti, servis tam anlamıyla cevap veremedi vergi dairesi de plaka vermelisin dedi
Ödeyen arkadaşlar ne kadar öedediniz?
4x2 pickuplar ticari arac olarak gecer ve ona gore vergilendirilir.
ama yanı pickup 4x4 ise arazi tasıtı - hususi oto sınıfına girer ve ona göre vergilendirilir.
ama iş cezalara gelince hala ticaridir ve hız sınırı düşük, tüv türke senelik ziyaret hakkı ve 1. köprüden karşıya gecememe hakkından kurtulamaz.
4x2 pickuplar ticari arac olarak gecer ve ona gore vergilendirilir.
ama yanı pickup 4x4 ise arazi tasıtı - hususi oto sınıfına girer ve ona göre vergilendirilir.
ama iş cezalara gelince hala ticaridir ve hız sınırı düşük, tüv türke senelik ziyaret hakkı ve 1. köprüden karşıya gecememe hakkından kurtulamaz.
2015'te aldığım Ford ranger wildtrak arka kapak boyalı çıktı, ford'a başvurmama rağmen hiçbir düzeltici işlem yapmadılar, bilginiz olsun, ayrıca araç için 3.2 motor saçma sapan gereksiz ve arkada 1 ton yük taşımayacaksanız, çok dengesiz ve konforsuz, paylaşmak istedim.