osman Kamp III Mesajlar 555 Tepkime Puanı 89 20 Nis 2013 #1 willys km saatinin (hararet ve yakıt göstergesi ile birlikte) çalışıp çalışmadığını araç üzerinde takılı değilken nasıl kontrol edebiliriz.?
willys km saatinin (hararet ve yakıt göstergesi ile birlikte) çalışıp çalışmadığını araç üzerinde takılı değilken nasıl kontrol edebiliriz.?
ismail55 Kamp III Mesajlar 597 Tepkime Puanı 0 Yer samsun bafra 20 Nis 2013 #2 Ynt: Willys Km Saati [osman kardeş bu saatlere 2 ucundan bir ucuna elektrik ver bu göstergeler şase sayesinde çalışır diğer ucu bir yere şase yaptır yavaşça kalkması lazım hoş ben hiç çalışanını görmedim desem yalan olmazzzzzzzzzz.
Ynt: Willys Km Saati [osman kardeş bu saatlere 2 ucundan bir ucuna elektrik ver bu göstergeler şase sayesinde çalışır diğer ucu bir yere şase yaptır yavaşça kalkması lazım hoş ben hiç çalışanını görmedim desem yalan olmazzzzzzzzzz.
osman Kamp III Mesajlar 555 Tepkime Puanı 89 21 Nis 2013 #3 Ynt: Willys Km Saati peki şanzımandan gelen km halatı ne işe yarıyor?
ismail55 Kamp III Mesajlar 597 Tepkime Puanı 0 Yer samsun bafra 21 Nis 2013 #4 Ynt: Willys Km Saati ibreyi kaldırıyo osman kardeş km teli ortaya takılıyo ell çevir kalkar ibre sağlamsaa
Ynt: Willys Km Saati ibreyi kaldırıyo osman kardeş km teli ortaya takılıyo ell çevir kalkar ibre sağlamsaa