Willys Sahipleri Burada Buluşalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinannasirli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 404
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,440
Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım

bey_52' Alıntı:
selam sonunda bende jeep tutkumu gercekleştirdim 67 model kısa şase willys sahibiyim artık
hayırlı olsun hemen yapıma başlıyalım güzel araba ne motoru var üzerinde dizelmi ,benzinlimi

Etiketler

resimlerini beklerim benim de ufak tefek işlerim var da yazı bekliyorum.güzel hastalık ama onla ugraşarak kafamı dagıtıyorum.hastalık aşk hepsi var

tşk. ederim iyi dilekleriniz için üzerinde ısuzu 1.800 dizel motor var 3 ileri ruhsat ve tüm evrakları tam nitetim kendi garajımda kendimce değişiklikler yapmak tabiki sizin gib arkadasların fikirleri ve yardımlarıyla

az yakar güzel motor idare eder sizi fazlasıylaaa.

sayın bey_52 aramıza hoş geldiniz herhalde ordu civarı tebrik eder .kolaylıklar dilerim...jipci ismail usta

bafralı55_jc5' Alıntı:
resimlerini beklerim benim de ufak tefek işlerim var da yazı bekliyorum.güzel hastalık ama onla ugraşarak kafamı dagıtıyorum.hastalık aşk hepsi var
sonunda vinç'ide taktım çok şükür baya güzel oldu resmen arabanın havası değişti
[attachment=1]

mamix_34' Alıntı:
sonunda vinç'ide taktım çok şükür baya güzel oldu resmen arabanın havası değişti
[attachment=1]güzel ollmuş kardeşim hayırlı ugurlu olsun daha detaylı resim bekliyoruz ne kadara mal oldu .