KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bi an için Turkiye zandettim seyit abinin fotolarını =)
turkiyenin bilindik yerlerinde böyle trafikten çekilmiş Willys yada cj hurdaları satan hurdacılar varmı ?
bi an için Turkiye zandettim seyit abinin fotolarını =)
turkiyenin bilindik yerlerinde böyle trafikten çekilmiş Willys yada cj hurdaları satan hurdacılar varmı ?
Hangi fotolar?
60 plaka 1962 yeşil jeep ve tepeden görünen mavi-beyaz metal kabinli 1980 CJ5 benim kendi jeep'lerim ve Türkiye.Hurda göründüler herhalde
Hangi fotolar?
60 plaka 1962 yeşil jeep ve tepeden görünen mavi-beyaz metal kabinli 1980 CJ5 benim kendi jeep'lerim ve Türkiye.Hurda göründüler herhalde
Tüm fotolara baktım ve yazılanları okudum son sayfadan birinci sayfaya kadar.
bir ferozacı olarak jeeplere zaaflıyım ezelden beri ;D işte bu...
aradığım ve görmek istediğim;enfes bir makina..
herkese selamlar arkadaşlar ben istanbul dan sedat öztürk whillys - cj hastasıyım vede tutkunuyum cadillac escalade verseler binmem ÇÜNKÜÜÜÜ HASTAYIZZZZZ DEDEEEEEE........ be aracımı sıfırdan topladım yeniden doğdu diyelim şuan on numara bir araç aracımı ilk aldığımda istanbulda aracımı gören iş arkadaşlarım güldü zorumada gitmedi deyil inatla şuanki son haline getirmek için mücadele ettim ve ben kazandım tekrardan herkese selamlar istanbuldan yedek parça bulma kısaca hertürlü bilgi paylaşımı ve yardım için ben burdayım ve whillys severlerin yanındayım