ewet kardeşim aracım her şeyiyle orjinal sadece tentesi yok onuda yaptıracaz allah kısmet ederse (zatenn ben istanbul maslakta jeep 0willsy-cherokee-wrangler-vb jeep markalı araç) tamiri yapıyorum maslak oto sanayide kime sorsanız gösterir tarif eder bende bir tarif edem(atatürk oto sanayi 2.kısım 14. sokak no 504 kat 2 her türlü jeep marka araç tamir edilir bakım yapılır yedek parça bulunur)
ulaşmak isterseniz telefonum=05436729881
sizlerden bi konuda yardım istıyorumm... ben jeep ımı satacamm ..bunu yerıne tüplu cj6 mı alsam yoksa trobzaon işi jeeplerden ( dizel motorlu 2,5 ford ) araçlardanmı alsam ..arazıde kullanmı nasıl olur.. masraf actıgında ne gıder.. bilginiz varmı ..bı yardım edıpğ bılgılndırıısenız sevınırım ..
abi dizleden hep korkmuşumdur..senin durumda olsam tüplü cj-6 düşünürdüm..bende satarsam cj-5 alamayı düşünüyorum 6 silindir..gerçi dizelde sudan geçmek vs. daha sıkıntısız olur derler ama...
kardeşim bence dizelde sorun yaşarsın ama yinede karar senin bence cj6 lpgli daha iyi 80 modeller var mesela uygunsa sanada tasiyem olur 12-13-14-15 bin arasında var ama he dersen ben hem asfalt hem arazi kullanimdersen orjinal olsun bende bir tane var otomatik cj6 15bin dolar orjinal motor 500 km yapmamıştır.
aydın malum daglıkkbır bölgee.. ayrıcaa wıllysler cok ..1952 den tutun 1980 modele kadar ..fakat en cok 1960 ıle 1969 modeller ....yakıtı cok oluyooo.. cunku ..3 vıtess ..istıyorum kıı hem yuk cekebılsın.. hemm asfalta gıtsın ..kendım otomatıv sektorunde caslıyorum....bıraz arastırma yaptım....dıesel..motorların ıcınde az yakan cok cekıçlıı en guzel motor.. pekıns.. kafamda bı tane cj6 yı pekıns motor takmak ve 5 ılerı yapmak..sanırım ( wrangler sansımanı gerekıyo ) bulamssam artık gayzer takıcaz) sekromeçlı olandan ....yoksa dıgerler dıeseller cok sorun cıakrıyomusss.. tuplu arac ısee kısın calışmıyo..sudan gecmek problem..çekıç cok dusuruyo ..motorun ömrunu azaltıyo.. baklım fıkırlerımı hayata gecırebılecemıyım ..
Bahta guzel olmus iki arac da. Ondeki camurlugu neden oyle cj5 gibi yaptin? Bir tek ben orasini begenmedim tabi kisisel fikrim yoksa cok iyi gorunuyorlar.