KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ayrıca İstanbul dan Antalya ya taşındık bu aracı daha evel 2 kere topladım şimdi 3 cü defa toparlamayı düşünüyorum Antalya da iyi bir kaporta boyacı tanıdığı olan varsa bilgi verirse sevinirim
Sevgili tanlmslz. özelden mesaj gönderemediğim için buradan yazıyorum. bu arabanın şase numarası, etikette olmuyor. En azından bendeki öyle. Ama internetten, yabancı sitelerden de arattığıma göre bendeki doğru. Arabanın şase numarasını görmek için, sol ön tekerleğin olduğu yerden kafanı içeriye sokuyorsun, hemen tekerleğin üstünün hizasındaki kalın şase demirinin sana bakan yüzünde numarayı görüyorsun. etiketle değil yani, şase üzerine çakma numarası var bunların.
hunkar abım ben aradım taradım ole bır numara yok benımkınde ya ustalar etıketlıdır dıyo ne olucak bılmıyorum bulamadım bır turlu ıyı gene aradım gene yoq yıne bakıcam gene of of basım belaya kaldı su sase numarasından dolayı delı oldum ıyı gene
Arkadaşlar buda benim emekdar.
52 model
ruhsatta willys yazıyor ama ben cz mi cj mi 3 mü 5 mi bilmiyorum
ama iyi kaçıyo.
1800 motor tüplü
daha hiç yolda bırakmadı.
bide orjinal teker ölçülerini bilsem tadından yenmez.
Simdi eger gercekten 52 model ise, ki kupasi ve camurluklar oyle gostermiyor (ama farlar zaten orjinal degil değiştirilmiş) cj3a. motoruna bakin (eger orjinalse), ustten bujili ise cj3a, fakat kupasi değişmiş demek. eger yandan bujili ise cj3b veya cj5.
Yani uzerinde hurricane motor varsa, iki durum var ya 53 model bir cj3b ve komple kupasi sonradan değişmiş, ya da 55 model ve uzer (ki kupa bunu gosteriyor) cj5 model bir willys.
O yuzden ya tarih hatali, veya kupa sase değişmiş (ki bence her halikarda kupasi değişmiş) ve acikcasi 52 model oldugunu da pek sanmiyorum.
Tekerlek olculeri de 6.00 X 16 dir genelde askeri versiyonlarda cj3b icin.