Teşekkürler Asem Spor,
Her zaman trapez takıyorum. Erdek körfezinde ağustos aylarında esen kesintisiz poyrazda 4m kare yelkenle bile trapez takmak zorunda kalıyorsunuz zaten ki 70-73 kiloyum.
Dönüş çalışırken sıklıkla düşüyorum. Waterstart yapmayı bilmediğim için enerjimi sıklıkla sert sağnaklarda sudan yelken kaldırmaya harcıyorum. En çok zorlandığım şey budur.
Mesela 6.8'i o havalarda hiç kaldıramıyorum. O yüzden sıklıkla 5.4'ümü kullanıyorum. Bu waterstart'ı nasıl çözerim?
gücüm yetiyor. Trim ayarı, boom uzunluğu, gerginliği ve direk esnekliği açısından arma parçalarının tamamen uyumlu olmasını istiyorum. Yani yelken, boom ve direği takım
olarak uygun fiyatla satın almak istiyorum. Nerelere bakmalıyım? Ne tavsiye edersiniz