merhaba arkadaşlar benim 2001 model cherokeem de bi sorun var bir türlü çözemedik arka tarafı çok az da olsa gezme yapıyo yolda sallıyo gibi yani bunu nasıl çözebiliriz deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var teşekkürler şimdiden
Ynt: wj 2001 model 4,7 motor arka tarafın sarsıntı sorunu yardımmmmmmm
Ben olsam işe kolaydan başlardım.
Seyyar balans cihazıyla balansı kontrol edin derim.
Jant yamuk degilse bile disk yada akslarda eğrilme olabilir.
Arazi araçlrının yapısını pek bilmem ama otomobil olsa aklıma ilk gelen sebep bu olur ve balansda belli eder.
Daha sonra bvalans bozuk çıkarsa lastıklerı söküp sabit cihazda balansa bakılıp janttanmı araçtanmı anlarsınız.
track bar denen aksa çapraz bağlantı sağlayan çubuğun burçları parçalanmıştır. ayrıca sağa sola yuvarlanma hissi varsa sway bar denen U şekilli yay görevi gören demirinde burçları eskimiştir.
menecer' Alıntı:
Ben olsam işe kolaydan başlardım.
Seyyar balans cihazıyla balansı kontrol edin derim.
Jant yamuk degilse bile disk yada akslarda eğrilme olabilir.
Arazi araçlrının yapısını pek bilmem ama otomobil olsa aklıma ilk gelen sebep bu olur ve balansda belli eder.
Daha sonra bvalans bozuk çıkarsa lastıklerı söküp sabit cihazda balansa bakılıp janttanmı araçtanmı anlarsınız.
hocam...soru sorulan aracın çalışma mekanizmasını bilmiyorsanız, neden akıl veriyorsunuz? sürekli 4 çeker ön-arka-arazi şanzumanında kilitler olan bir araç hakkında izlemesi gereken yolu söylüyorsunuz...hadi arkadaş dediğinizi hemen yapsa ne olacak? emin olmadığınız, uygulayıp sonuç almadığınız uygulamaları lütfen paylaşmayın...
ya sen bu ısı bılmıyorsun yada yazmak ıcın yazıyorsun arkadasın sorunu arka tarafı geziyor bu ne defransıyelden yapar nede arazıden bırde yorum yazmıssın on arka arazı sanzımanı dıye oyle bırsey yok on arka defransıyel vardır
ramazan ust' Alıntı:
ya sen bu ısı bılmıyorsun yada yazmak ıcın yazıyorsun arkadasın sorunu arka tarafı geziyor bu ne defransıyelden yapar nede arazıden bırde yorum yazmıssın on arka arazı sanzımanı dıye oyle bırsey yok on arka defransıyel vardır
ramazan usta...4 tane mesaj yazmışsın 2 si müşteri kazanmak için telefon numaranı vererek...
konuyu ve yazışmaları tam olarak okumadan atlamayın sağa sola...