Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan euzlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,532

euzlu

Eksi36 Offroad/KARS...
Yer
Balıkesir/Trabzon/Kars
Telsiz Çağrı Kodu
TA3DEU
aracıma offsetli jant alacağımdan satıyorum.... saplama somun dahil... offroad aksesuardan 2 ay önce aldım... 5x127 bijon aralığı.... en dayanıklı ve en hafifi alüminyum bileşiğinden imal edilmiştir... 30 mm enindedir.... faturalı olduğundan el yapımı torna işi malzemeler gibi merkezi sıfırlama sorunu yoktur..

Kargo dahil 350 tl... 3 adet fiyatından daha ucuza 4 adet : )))

Etiketler
Ynt: Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş

Spacerlar halen duruyormu acaba? 2004 2.7crd aracım için düşünüyorum ve mevcutsa araç üzerinde takılı haliyle foto görme şansım varmıdır? onur746@yahoo.com

maalesef o hafta satıldı

fotolar bir fikir verebilir size...

Tam istediğim şekile gelmiş lastikler,tam çamurluğun hizasında,ilginize teşekkürler,araştırmaya devam edeceğiz artık

Spacer net üzerinden bulunabiliyor fakat get takozu bulamadım,siz get taktınızmı acaba aracınıza?

get yok, orijinal ironman 2" yükseltme vardı o ftolarda.. kısa süre kullanıp çıkarttım işi doğrusu.. ilgilenirseniz satılık durumda, 4 yay, 4 amortisör, orjinal ironman yükseltme kiti...

Çokmu yüksek oldu neden çıkardınız?Ve düşündüğünüz rakam ne olur set için?

yüksek değil de eşim alışamadı o yay ve amortisörün sertliğine, zaten bu fotolarda yükseltme de var, yani kit takılı
fiyatına gelince, huma da aldım ben o kiti, 1850 tl şu an ki fiyatı, benim kafamdan 1250 gibi bir rakam geçiyor işin doğrusu ama kitte çizik yok ve arka iki amortisör sıfır, hiç takılmadı, yaylar sarı, amortisörler beyaz, üzerinde ironman büyük logo var...işin doğrusu normal yay ve amortisörlerin takımı 2400 tl yi geçiyordu, ben de hem uygun hemde get yükseltmeyeyim diye almıştım ama sert olunca mecbur çıkarttık patronun emri ile : ))

Aracım 1997 model grand choreke bahsettiginiz flanş lar 3 mm lik aliminyum ise 05323645937