KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba arkadaşlar ben yüksek mosel 1999 2000 wj almak istiyorum arazide fazla kullanmayacam çamur kayalık değil hafif yükseltide dağlarda 2 veya 3 yükseltme kitiyle tekerlekleri büyütmeyi düşündüm aranızda kullanan varsa edindiği bilgileri paylaşırsa ne kdar yaktığını parça sorununu çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
Sayın 23 Burhan 23 , Siz anladığım kadarıyla XJ ve WJ arasında kararsızlık içerisindesiniz. Bu iki araç birbirinden bütün özellikleriyle farklıdırlar. Bu Forumu dikkatlice konu başlıklarına bakarak sizin aradığınız konuları okursanız çok çok yeterli bilgiye sahip olacaksınız. Aynı konuda tekrar tekrar başlık açmanıza gerek olmadığı gibi sorularınızın cevabı inanın bu forumun içinde çok detaylı olarak tartışılmıştır.
arazide kullanmayacaksanız neden yükseltme ve teker büyütmeye gerek duydunuz soru bana mantıksız geldi...hafif yükseltili dağlardan kasıt ne bilmek isterim...
merhaba ben gidip off road gruplrına katılıp arazi su taşlarda dolaşmayı çok isterim ama zamanım yok hafta sonları köye giderken asfalttan değlde araziden gitmek sert toprakta fazla arazide olmayacağımdan yüksek model olsun dedim
Merhaba burhan bey, Ben yeni bir wj'ciyim.Aracımı ararken İstanbul'da beğendiğim füme renkli bir 1999 Wj oldu.isterseniz size bulunduğu telefonu vereyim görüşün.