KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hatta şöyle daha doğru, tüm wj lerde aynı çekiş sistemi yok ancak bildiğim Türkiyeye gelenlerde Q2 sistemi var, bu da hem ön hem arkada vari-lock mevcut demek. örnek link http://www.wjjeeps.com/tcases.htm
Yok hayır,WJ lerde hem önde hem arkada vari-lock var, 2005 ten sonraki GC WK\WH lerde adı limited slip oldu tek fark, değişiklik ve ihtiyaca daha hızlı cevap veriyor ve kilit balataları karbon yerine çelik oldu diye biliyorum
Yanlışlıkla Q2 yazmışım , tabii ki sadece quadradrive var ama önde de arkada da vari-lock var, hem servisten hem araziden teyidlidir. wj lerdeki çekiş sisteminin linkini tekrar veriyorum, sayfa sonunda dediğim farklar tabloda görülüyor
Yanlışlıkla Q2 yazmışım , tabii ki sadece quadradrive var ama önde de arkada da vari-lock var, hem servisten hem araziden teyidlidir. wj lerdeki çekiş sisteminin linkini tekrar veriyorum, sayfa sonunda dediğim farklar tabloda görülüyor
Bu konuda güncel bilgisi yada yorumu olan varsa paylaşmanızı rica ediyorum. Bu iki araç da 200.000 km nin altında bulunamıyor. Pajeronun artısı 7 kişilik olması, onun haricinde kullanan değerli üyelerin artılarını eksilerini yazması mümkün müdür?