2,7 CRD WJ aracım var. Araç soğukken sola sinyal vermiyor sağ sinyal ve flaşörler çalışıyor. Sonra araç ısındığında sol sinyal de çalışmaya başlıyor. Sebebi ne dir acaba bilen varsa yardımcı olursa sevinirim !
Araç yeni bakımdan çıktı.İş emrine sol sinyal arada sırada çalışmıyor diye yazdırmıştım. Gerçi servise giderken yol kat ettiğim için serviste çalışyordu.Teslim alırken sinyal koluna kontak sprey sıktıklarını söykediler.Aldığımda çalışıyordu.Sorun ertesi sabah bir daha başladı. Servisi aradım sinyal kolu değişecek dediler! Kafam karıştı gerçekten sorun kol da mı diye. Motor ısısıylya kendimce şöyle bir ilişki kurdum.Acaba nemlenip rutubetlenen bir yer mi var (röle gibi) araç ısınınca düzeliyor gibi düşündüm.
Servisin dışında güvenebileceğiniz iyi bir elektrikçiye de baktırıp kolu komple değiştirme işini öyle de düşünebilirsiniz ama benim gibi sabırsızsanız bilemem... :
Ekranda 2 küçük delik var birinde H (saat) birinde de M (dakika) yazıyor. İnce uçlu, kalem gibi bir şey ile ordan ayarlayabilirsiniz. Birde time yazan düğmeye basılı tutarsanız zamanı RDS ten mi alacağını yoksa sizin ayarladığınız zamanı mı kullanacağını seçebilirsiniz.
sinyal flasher dedikleri bir parça var benim arabamda olmuştu bazen sinyal çalışıyor bazen çalışmıyordu direksiyonun altında biyerde olması lazım. içinde bir lehim çatlamış lehim yaptılar taktık canavaar gibi çalışıyor şimdi.
Selamlar bende de ayni sorun vardi sadece arka sag stop calisniyordu ara sira onun isiyla alakasi yok sadece sinyal kendi icinde donuyor ve icindeki tel temas etmiyordur bendeki sorun oyleydi...
2,7 CRD WJ aracım var. Araç soğukken sola sinyal vermiyor sağ sinyal ve flaşörler çalışıyor. Sonra araç ısındığında sol sinyal de çalışmaya başlıyor. Sebebi ne dir acaba bilen varsa yardımcı olursa sevinirim !