wv t5 amblemini değiştirme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozkanyildiz24 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,187

ozkanyildiz24

Ana Kamp
Web
www.tumasreklam.com
benim wv t5 aracım var ve ben aracımım önundeki ve arkasındakı amblemleri söküp yerine kendimin yapacağı bi amblem veya siz gezenbilir sakinlerinin bilgisini alarak birşey yapmak istiyorum.

yardım edermisiniz. ???

Etiketler
Ynt: wv t5 amblemini değiştirme

arkadaşlar soyadım yııldız olduğu için coğu çalışmada y harfini kullandım ama hangisi güzel oldu yardımcı olurmusunuz

zevkler ve renkler tartışılmaz denir ama ben sağ alt köşedekini beğendim,şimdiden kolay gelsin ,elinizdeki armayı (araçtan söktükten sonra) madalya,kupa,yazı tabelaları ve benzeri ürünler yapan firmalardan birine götürürseniz istediğiniz model,renkte yaparlar.,
daha kolay olur bence,tabi sizin neler yapabileceğinizi bilmediğimden yaptırın dedim ,sonucu bizede fotograflarınız ile gösterin..

ilginiz için teşekkürler
abim reklamcı onun yardımıyla yapmayı düşünüyorum sadece nasıl birşey yapayım diye kararsızım

[attachment=1]
Özkan bey sen uygula araca tak resimlerini buraya yükle görelim ve bir çalışmada benim için yap armanın içine 2 adet KK yerleştir bakalım nasıl olucak.
Başarılar....

işallah becere bilirim söz yapabilirsem sizede bir çalışma yapıp gönderirim alakanız için teşekkürler
şunuda dikkate almanızı istiyorum mavi olan kısım zemin beyaz olan kısım ise kabartma olarak düşünürseniz logo daha iyi kavranır diye düşünüyorum.
tam görsellik için 3d çalışma yapıp göndereceğim ama önce logo yu tam olarak nasıl bir şekil yapacağıma karar vermem lazım

Evet aynen öyle olsun,olsunki mavi sanıyorum boya ile yapılacak ve çukurda kalacak bu sebeblede boyası çizilmez veya korumalı kalır.kabarık kalan beyaz kısım ise bilmiyorum nasıl neyden yapacaksınız ama şayet alüminyum ise kabarık kısım nikel gibi parlak olmalı parlatılmalı diye düşünüyorum. Y harfi ile çerçeve yani mavi olacak olan yerlerin aralıkları eşit olmalı.
Özkancım hayırlı olsun kolay gelsin.

bilmem bilirmisiniz pleksi mazemesinden zemin mavi pleksi uzerine parlak olması için aynalı pleksiyle yaparız diye düşünüyorum .

logo çalışması bitmiştir
ön pa[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]njuru sökmenizi tavsiye etmem çunku logoyla birleşik ben kesmek zorunda kaldım

ustadım amblem calışman guzel olmus ama panjurdada bır degısıkoık yapsaydın kendı fıkrımdır taıkı daha guzel olurdu. selamlar

bosnak35 bey aklıma geldide çok zahmetli olurdu belkide beceremezdim diye en iyisi elimi sürmemek dedim şimdilik idare edelimde işalllah ileride

Özkan kardeşim ellerine sağlık güzel yapmışsınız ayrıca içinin siyah olması daha iyi olmuş.
Nasıl 174 beygirle aran ne zamandan beri kullanıyorsun.üstelik kısa saşe,masrafları ve yakııtı nasıl,model nedir.

ozkanyildiz24' Alıntı:
seyyah-34 kardeşim aracım 105 2007 model ve çok nadir kullanıyorum daha henüz 20000 km
Hımmmmmm demek arkadaki bagaj TDI yazısı gerçek değil ve beni yanıltı.