benim wv t5 aracım var ve ben aracımım önundeki ve arkasındakı amblemleri söküp yerine kendimin yapacağı bi amblem veya siz gezenbilir sakinlerinin bilgisini alarak birşey yapmak istiyorum.
zevkler ve renkler tartışılmaz denir ama ben sağ alt köşedekini beğendim,şimdiden kolay gelsin ,elinizdeki armayı (araçtan söktükten sonra) madalya,kupa,yazı tabelaları ve benzeri ürünler yapan firmalardan birine götürürseniz istediğiniz model,renkte yaparlar.,
daha kolay olur bence,tabi sizin neler yapabileceğinizi bilmediğimden yaptırın dedim ,sonucu bizede fotograflarınız ile gösterin..
[attachment=1]
Özkan bey sen uygula araca tak resimlerini buraya yükle görelim ve bir çalışmada benim için yap armanın içine 2 adet KK yerleştir bakalım nasıl olucak.
Başarılar....
işallah becere bilirim söz yapabilirsem sizede bir çalışma yapıp gönderirim alakanız için teşekkürler
şunuda dikkate almanızı istiyorum mavi olan kısım zemin beyaz olan kısım ise kabartma olarak düşünürseniz logo daha iyi kavranır diye düşünüyorum.
tam görsellik için 3d çalışma yapıp göndereceğim ama önce logo yu tam olarak nasıl bir şekil yapacağıma karar vermem lazım
Evet aynen öyle olsun,olsunki mavi sanıyorum boya ile yapılacak ve çukurda kalacak bu sebeblede boyası çizilmez veya korumalı kalır.kabarık kalan beyaz kısım ise bilmiyorum nasıl neyden yapacaksınız ama şayet alüminyum ise kabarık kısım nikel gibi parlak olmalı parlatılmalı diye düşünüyorum. Y harfi ile çerçeve yani mavi olacak olan yerlerin aralıkları eşit olmalı.
Özkancım hayırlı olsun kolay gelsin.
logo çalışması bitmiştir
ön pa[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]njuru sökmenizi tavsiye etmem çunku logoyla birleşik ben kesmek zorunda kaldım
Özkan kardeşim ellerine sağlık güzel yapmışsınız ayrıca içinin siyah olması daha iyi olmuş.
Nasıl 174 beygirle aran ne zamandan beri kullanıyorsun.üstelik kısa saşe,masrafları ve yakııtı nasıl,model nedir.