Uzun süredir elimi sürmediğim kişisel web sayfamı tasarım ve içerik olarak değiştirdim. Artık her ay düzenli fotograf yükleyebildiğim, yorum yapılabilen bir blog sistemine geçtim. beğeni veya eleştirilerinizi bekliyorum. teşekkürler
Merhaba Kürşat bey,
Topladığınız araçlarınızı fotoğraflarından olsa bile görmüştüm, zaten o işleri çıkartan birisi mutlaka güzel şeyler yapar.Çünkü iyi şeyler hep ard arda gelir araya kötü karışmaz sadece ufak aksilikler sıkışır ve aşılır bir anı olarak kalır.
Sonuç olarak sayfanızda size yakışan bir sayfa olmuş tıpkı topladığınız araçlarınızın yakıştığı gibi.Her şey gönlünüzce olsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Merhaba Kürşat bey,
Topladığınız araçlarınızı fotoğraflarından olsa bile görmüştüm, zaten o işleri çıkartan birisi mutlaka güzel şeyler yapar.Çünkü iyi şeyler hep ard arda gelir araya kötü karışmaz sadece ufak aksilikler sıkışır ve aşılır bir anı olarak kalır.
Sonuç olarak sayfanızda size yakışan bir sayfa olmuş tıpkı topladığınız araçlarınızın yakıştığı gibi.Her şey gönlünüzce olsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Kürşat bey iyi akşamlar ben ERDEK ten yazıyorum arabanızı Erdek te gördüm eğer Erdek te iseniz tanışmak isterim disco ve defender 110 hastasıyım inşallah birgün benimde olur en azından bir fotoğraf çektiririm
Kürşat bey iyi akşamlar ben ERDEK ten yazıyorum arabanızı Erdek te gördüm eğer Erdek te iseniz tanışmak isterim disco ve defender 110 hastasıyım inşallah birgün benimde olur en azından bir fotoğraf çektiririm
Merhaba Ömer bey, Erdekdeki turuncu discovery 2 benim eski aracım dostum Cem e ait şu an o orda. Bir zeytinlik aldı o işlerle uğraşıyor. Yanına giderseniz oda bizdendir
Haaaaaaaaaaaaaaa pardon siz sattınızmı yani sizin adınıza üzüldüm alan arkadaş adına sevindim güle güle kullansın eğer Cem arkadaşımızın zeytinliği nerdede biliyorsanız söylerseniz ben bulurum inan olun ki arabanıza okadar hayrandımkiiiiiiiiiiiiiiiiiii pc min ekaran koruyucusu araç üstü cadırla çekilmiş resmi )))
Kürşad abi web sitelerinde sadeliğin ön plana çıktığı şu dönemde gayet iyi bir çalışma olmuş, önemli olan fotoğrafların kalitesi gerisi işin süsü
"Leave a Comment", "Learn More" gibi buton yada başlıklarında değiştirilebildiği (Türkçe yazılabilecek) yerler var, istersen yardımcı olabilirim.