bu tür araclara sahip abiler sanırım hem otobanda rüzgar gibi eseceklerini hem de arazinin en kralını yapacaklarını sanıyorlar galiba
bizi de hiç anlamıyordur onlar snorkel, büyük ve dişli lastik, vinç ne gerek var falan diyolardır
bekledim videoda bi cj, deff yada toyota gelsin çıkarsın diye olmadı
Plakası: 34EF925
Markası: BMW
Modeli: 2008.
Sahip Belge Tarihi: 30.06.2008.
Tescil Birimi: AVCILAR
Renk 1: SİYAH
google yazınca yapılan yorumları görmenizi tavsiye ederim
ilginç olan hava günkük gülistanlık araçdan çıkan bayan kazak giyiyo aracı iten arkadaşlar denize giriyo )
ilginç olan hava günkük gülistanlık araçdan çıkan bayan kazak giyiyo aracı iten arkadaşlar denize giriyo )
yazık o x5e kesinlikle hak etmiyor öyle bir sahibi olmasını
bence bir çift öküz ve kağnı lazım x5 yerine o bayır gülüne
ben bmw yetkililerinden olsam kesinlikle müdahele ederdim alırdım geriye o aracı birdahada mahkeme kararıyle bmw nin yanına yaklastırtmazdım.
Kimileri parayı bayaa kolay kazanıyor anlaşılan ??? adam ayak bileği hizasındaki sudan çıkaramadı diye de ayrıyeten hayıflanıyor BMW'ye de demediğini bırakmıyordur
Sayın phobios bu lastikler desensiz olduğu için kumda daha iyi performans verirler ve eşeleyerek gömülmezler ancak bence ilk kaldığında önden itselerdi araç çıkardı. Bence araç yine iyi performans gösterdi, buna benzer landrover freelander gibi araçlarda çok diskli kavrama olduğu için sistemden bir süre sonra cazur cusur cızırtı sesleri gelmektedir, adamın düştüğü durum gerçekten çok komik.
abicim para var huzur var . ama oda kaçmış galiba. ;D ;D kadına gelince klımayı sonuna kadar açmış arabanın içinde kazakla kışı yaşıyo olmalı yıne para :