XJ 2.1 Turbo Dizel 91 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acemi offroadçu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,670

acemi offroadçu

Yalnız seni seveni sevmek sevgi değil alışveriştir
Yer
İSTANBUL
Herkese İyi Akşamlar
Hala bi 4 çeker araç almayı başaramadım,ama azimle devam ediyorum. Sizlerin değerli fikirlerine ihtiyacım var... Akllımda, sınırlı bütçeme uygun iki araç var...1.cisi 88 model 4.0 litre bemzinli xj fiyat 8500 tl 2.cisi 91 model 2.1 td xj...Bu araçlarda dikkat edilmesi gerekli noktalar nelerdir,2.1 dizel orjinal motormudur ve hangisini tercih etmeliyim..Yardımlarınızı bekliyorum...

Etiketler
Ynt: XJ 2.1 Turbo Dizel 91 Model

o fiyatlara alıcağınız xj ye çok iyi bakmak lazım niye o kadar düşük ?
bende xj araştırıyorum ama binilebilecekleri 13500 den başlıyor
ayrıca kesinlikle dizel tasiye etmem en güzeli orjinal 4,0 alın lpg ile rahatça binersiniz
ayrıca 88 model olanı biliyorum sahibindende gördüm dışardan temiz duruyor ama içi nedir iyice baktırmak lazım

Aşağıdaki başlıkta bu konu tartışılmıştı, yeterli gelmez lütfen soru sormaktan çekinmeyin.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10986.0

Sağolun çok teşekkürler dizel 2.1 hakkında bayağı bilgi sahibi oldum sayenizde..Daha kestirme bi yardım rica edicem ustalardan.. linkteki araç için ne dersiniz..
http://www.sahibinden.com/acil_satilik_arazi_canavari-34WQQaXQQ10383941WQQpXQQdisplayitem

bu fiyata iyi değilmi..Ben istanbuldayım eskişehirde gösterebileceğim yer varmı

Ozan kardeş selamlar,aracı görmüşsün ne dersin alınmazmı bu araç?

bu aracı ben uzun zamandır biliyorum (ilandan sadece)
benim merak ettiğim nokta bu aracın neden bu kadar ucuz olduğu iyi kötü bir xj 13 den başlıyor
bu aracın sahibi ya çok sıkışmış yada araçta bir sorun var
iyi değerlendirmen lazım
dikkatli ol sonradan seni üzecek sorunlar cıkmasın
bütçeni bilmiyorum ama ankarada 14000 ine bir xj var aracı tanıyan jeep ciler çok temiz olgunu söylüyolar
ben aracı görmedim, bana takas teklif etti cj mi almak istedi buluşmak nasip olmadığı için askıda kaldı bizim iş
eğer imkanın varsa bir görüş, sahibindende füme 88 model xj

http://www.sahibinden.com/orjinal_cherokee_xj_-02WQQaXQQ10850648WQQpXQQdisplayitem&keyword=10850648

birde adanada 15000 ine xj var onada bak derim çok temiz duruyor oda sahibindende

Selamlar,başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın,sözkonusu 8500 tl olan araçta ön diskler bitikmiş ve şanzımanda bi sorun varmış,sanırım D modta araç hareket etmiyormuş.Yaklaşık maliyet ve sorunsuz konuma getirilebilir mi? Herkese teşekkürler, artık bi araç almak istiyorum

yok istediğinizini sorun her zaman elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
diskler önemli değilde sanzıman heleki otomatik sanzıman önemli. otomatik sanzıman ustalarıyla konusup çıkabilecek en yüksek rakamı öğrenip, değerlendirerek satın almak lazım jeepi
eğer dedikleri gibi sadece disk ve sanzıman sorunu varsa bu fiyata alınabilecek bir araç
yalnız kapalı kutu nerden ne çıkacadağı belli olmuyo
ben gecen sene passat aldım 100 üzerinden 98 aldı testde iki gün sonra klima motorları bitik çıktı 3-5 yerde daha arıza çıktı birazda şans işi sanırım

Selam Serkan kardeşim..Eskişehirdeki aracı baktırdığınızda neler tespit ettirdiniz öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa..Teşekkürler

serkann' Alıntı:
eskişehirdeki aracı biz baktırmıştık..yaklaşmayın derim..

acemi offroadçu' Alıntı:
Selam Serkan kardeşim..Eskişehirdeki aracı baktırdığınızda neler tespit ettirdiniz öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa..Teşekkürler
yürür aksam sıfır,şanzıman problemli..tespitlerimize göre yaklaşık beşbin ytl masraf vardı..orda tamirci bir arkadaşımız vardı o baktı..yaklaşmayın demişti..biz baktığımızda ilan fiyatı 12000 ytlidi...

8-9 milyar aralığında alınması tavsiye ebileceğim araçlar
1- 5 - 5.5 bin lt lada niva ve üzerinine istediğiniz şeyi koyabilirsiniz
2- Çok temiz düşük moden land
3- Benzinli land 110 ( Benzinli diye kormayın ben lpg den memnunum. Dizelciler yorum yapacaktır mutlaka )
4- Temiz Cj grubu. ( yakıtı üsteki araçlara göre biraz fazladır)
Bu 4 araçtada arazıde zevkli geziler yapabilirsiniz

Vosdost Land 110 benzinlinin lpg tüketimi nasıl biraz bilgi verebilirmisin geçenlerde orjinal ingiliz bir benzinli vardı çok temiz alınırmı yani?

İngiliz benzinli hakında bir bilgim yok ama 110 tüpte iyi bir ayarla 300-330 kr sehir içi 290 civarı sehir dışı araziyi hesaplamak çok zor. Aracın model, fiyatı, fotosu varsa konuyla ilgili size yardımcı olacak üye mutlaka vardır.

Ya buda iptal oldu ben fiyatı daha düşük hatırlıyordum ama neyse ben linki vereyimde belki birinin işine yarar...
http://www.sahibinden.com/ingiliz_defender_110-19WQQaXQQ11435728WQQpXQQdisplayitem

o aracı bende biliyıorum kalarifer tesısatı bozuk direksiyon kusutu bozuk öyle yazıyordu şimdi acele satılık satış verlcek falan yazıyo bence hiç girmeyin ucuz etin yahnisi güzel olmaz zaten güzel olan araçlar satılıyo aylarca durmuyorr jeep deil ama çok araç topladım eger elinden bişey gelmiyorsa tamircilerime yaptırırım diyorsan vay haline bütün araçlar için bu kısas ... ucuza kaçma derimmm