XJ İçin Off-Road Harcamaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrstar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,052
Ynt: XJ İçin Off-Road Harcamaları

3" incte 31 idealdir , 32 kullanılabılır
4,5" incte 32 idealdir , 33 kullanılabilir,

hem yol hem arazi icin en ideali 3" 31 leri takar yurursunuz, parca isi cok garip iyi arastırmak lazım cok fazla usta dolasmamak en dogrusunu bulup onunla baslamak lazım yoksa bırının yaptıgını otekı bozar daha malıyetlı olur
imkan varsa amerıkadan parca getırmek malıyetı enaz %30 farketttırır bazı parcalarda daha da fazla

2008 de beyın lazım oldu trde cıkmasına 1000 lıra dedıler calısıp calısmama garantısıde yokken ama amerıkadan 250 $ a 4 gunde geldi ,

en son hatırladıgım kadarı ıle tr de
skycaker 3" yukseltme 1000 $
4 adet ofset lı alumınyum jant 800 $
bushwacker dodıkler 750 $ .

lastık 800 1000 lıra arası bulunur
sapka fıbercıde 200 250 arası lund marka 700 lıra olması lazımdı
snorkel 750 1000 lıra arası

2" yukseltmeyı 2 3 gunde saglam bı ustaya yaptırabılırsınız , malıyetı 500 600 arası olur dogrudur.

sımdılık aklıma gelenler bunlar

Etiketler
Ynt: XJ İçin Off-Road Harcamaları

Yukarıdan aşağı tüm mesajları okudum bende biraz bilgilendirme yazısı yazayım dedim sağ olsun Kamil kardeşim ve Murat gerekli şeyleri yazmış.
Benim aracımda 32/11.5/15 lastikler var şu ana kadar hertürlü arazi şartında herhangi bir sürtme yapmadı.32 ideal 33de takılabilir sürtme olacağını sanmıyorum ama aracın aks ları v.s bu lastiği taşırmı emin değilim.Ben bu aracın yükseltme işne soyunduğumda 32 lastiğin bu araç için en üst limit olduğunu söylemişlerdi.
Birde şunu belirtmekte fayda var.Yükseltme işine başlamadan önce araca takılacak lastiği belirleyin önce.Lastiğe göre yükseltme yapın.Daha sonra keşke şu lastiği takabilseydim dememek için.