xj inegölde yoldan çıkıyo

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Pejaro3500 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 313
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,698
Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo

o eczacının ne işi var orda almış tornavidayı eline bişeyden anlıyormuş gibi sen ne anlarsın offroad aracından beygire benzemez bu sayın eczacı bunlarda 180...200 beygir var tek beygir sanma sakın bir ara şu beygiri getirde offroad yapalım yahu cabrio beygir tek beygir valla serin serin havadar sende biliyorsun işi ne tornavida lazım ne benzin lazım çek çayıra doyursun karnını

Etiketler

dogru söze ne denir bunun beygirden başka bi halt edecegi yok ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

rica ederim eko ne demek daha güzellerinide yaparız

selam,
Hocam merakla takip ediyordum sepet olayını.
Şimdi muhteşem bi sepet yapar bunlar bende oradan kopya çekerim yada kardeşim göz hakkı diye bişey var bende aynı sepetten isterim diye söylemeyi beklerken,sükutu hayale uğradım resmen :-\ :-\
Neyse bu konuyu halledersiniz.
Stepne olayına gelince.
tecrübeyle sabit olduğu üzre tavanda güzel duruyor ama lastik patladımı eyvah 2 babayiğit taşımak lazım arabada bunlar içib
Bence bi arka tampon yapın üzerinede lastik taşıyıcıyı koyun.
Bi arkadaşım rubicon için arka tampon verdi bana ARB nin.lastik taşıyıcıda var üzerinde çift rulmanlı yapmışlar oda orj.
İsterseniz resimlerinide ekleyebilirim.
ilk işim bu lastik taşıyıcıyı taşıyabilecek bi tampon yaptırmak.
Genede en doğrusunu siz bilirsiniz.

Lastiğin mutlaka arkada olması gerekir. Eğer tavana koyarsanız ters dönme veya devrilme (allah korusun) durumunda lastik tavanı ezip içeri girebiliyor

Allah kazadan nazardan korusun rengi endamı heybeti yeter 41 kere maşallah

Poseidion' Alıntı:
Lastiğin mutlaka arkada olması gerekir. Eğer tavana koyarsanız ters dönme veya devrilme (allah korusun) durumunda lastik tavanı ezip içeri girebiliyor

haklısınız allah korusun.

eko bu ne biçim iş yaa eline tornavidayı alan poz wermiş biz kompile arabayı topladık iki resimle kandırdılar bizi