XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,958

ZJ mi, XJ mi?

• ZJ

Kullanılan: 109 42.6%
  • XJ

Kullanılan: 120 46.9%
  • İkiside değil

Kullanılan: 27 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    256
Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Aynen koltuğuna oturmadım ama görüntüsüne hastayım. Sarışının a.. esmerin t... derlerya binmesem bile XJ yi ikisinede değişmem.

Etiketler

Bende bir zj kullanıcısı olarak kendi fikirlerimi beilrtmek istiyorum.Şimdiki bilgim ve çevrem 1 2 yıl önce olsaydı kesinlikle xj alırdım arazi için ama sadece arazi için ! Zj araziye girmiyormu giriyor çıkmıyormu peşine taktıgını bile alıp çıkıyor ama nedense xj'ler bana hep daha bir sert ve daha kırmaya kıyılası gelmiştir.Ben hiçbir zaman hard offroad yapmadım gerçi zj ile yapanlarda var sitede ve daha bir kere pes dediklerini duymadım.Özetle,zj'yi keşfettim ve çok seviyorum ayrıca arazide hard bir offroad içinde üzülürüm ama xj ile daha bir rahat giderim düşünmem sonrasını.

Ayhan bey ayhan bey!! Sitedeki ZJ'cilerin sayısı bellidir. Böyle bir kıyaslamayı uygun görmedikleri için oylamamış olan ZJ sahibi dolu. XJ'ciler kaç kişi diye aç bir konuda sayınızı bilelim. Üç tane XJ'ci çıkmış ankette hileyi yapmış, vermiş üçer beşer oyu olmuş bitmiş. ZJ'ciler kaç kişi konusunu bir incele sen.

Bu arada hala üretilen XJ resmi konmuş sayfaya. Teybi ne marka onun YU-MA-TU mu? ;D ;D ;D

evet var )))
2003 model liberty aracım var xj'nin yerine aldım.. 2.8 crd motoru var.. iyi bi araba memnunmuyum diye sorarsanız ak güvercinin yerini tabiki tutmuyo.. dizel motorlardaki bilgimde şundan ibaret;

AMERIKALILAR DIZEL MOTOR YAPAMIYOR... bu benim kendi fikrim.. eğer arabamı değişirsem ne yakarsa yaksın hiç önemli değil alırsam yine jeep alırım ama benzinli alırım o bi kesin....

alpaslanepli' Alıntı:
Bu arada hala üretilen XJ resmi konmuş sayfaya. Teybi ne marka onun YU-MA-TU mu? ;D ;D ;D

Jeep ne uygun görmüşse koymuş artık, yumatu falan her neyse, XJ kullanıcısı aracın üstündeki teybe, otobanda nasıl gittiğine falan bakmaz ;D Hoş iyi gider otobanda, iki çeker fazla güç kaybı yok, bin beşyüz küsür kilo 190 bg, Land Rover değil bu Jeep

XJ'in teybi hoşunuza gitmediyse sıfır WJ verelim, zira bence en güzel Grand Cherokee kendisi Markete ya da cadde de gezmeye daha uygun İsteyince kıyabilirseniz off-road.da yapılır, önde Dana 30, arkada Dana 35C ya da Dana 44 ile canavar gibi bir Jeep sonuçta...

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
xj'ler bana hep daha bir sert ve daha kırmaya kıyılası gelmiştir.

Bana da öyle geldi, araştırınca bunun doğru olduğunu gördüm, ayrıca o kadar Amerikalıda böyle düşünüyor olmalı ki ZJ yerine CJ ya da XJ tercih ediyor bu iş için. Nerdeyse her hafta ağır off-road yapan Mustafa Abinin gezi fotoğraflarıda da aracımı alırken referans oldu, başka benzer XJ kullanıcılarıda. ZJ döner, XJ kerevizse CJ'de pırasa olur herhalde ama off-roadun kralınıda onlar yapıyor unutmamak lazım ;D Öyle hem asfaltta uçsun hem de off-road.da süper olsun şeklinde bir araç icat edilmedi henüz

Herkes yazıyor işte bir fikir. Neyle ilgileniyorsa neyi seviyorsa onu takip ediyor. İşim akşama kadar Amerikalı ZJ'cilerin kaya off-road'larını seyretmek. Ama buraya bir bakıyorum. Amerikalılar tercih etmiyor diyen var. Ne kadar enterasan.

Ve daha enterasanı asfaltta uçan off-road'da süper olan bir aracın icat edilmediği iddiası. ZJ'yi tarif edip görmezden gelmek çok ilginç

Asfalta ne kadar yakınsanız araziye o kadar uzaksınız demektir, bu şimdiye kadar böyle oldu, umarım gelişen teknolojilerle değişir durum.

MC' Alıntı:
Asfalta ne kadar yakınsanız araziye o kadar uzaksınız demektir, bu şimdiye kadar böyle oldu, umarım gelişen teknolojilerle değişir durum.

Bak hala ZJ'yi görmezden geliyorsun abicim. Ben asfaltı ağlatıyorum ZJ ile. Arazide de bir kez bile daha kalmadım çok şükür.