Xj Ön Şaft Boşluğu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan daf95xf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,563

daf95xf

Kamp II
Yer
Eskişehir
Aracım ara sıra özellikle sağ koltuk sallanıyor,usta altına yatıp baktığında ön şaftta boşluk var dedi,şanzuman travers takozu ve ön diferansiyel şaft kayıcısı al ben hallederim dedi,bu parçalar bulunabilen parçalar mıdır acaba

Etiketler
KAYDIRICIYI ŞAFTCI MI İSTEDİ YOKSA MEKANİK USTASI MI ARACINIZI BİR ŞAFTCIYA GÖSTERİN

Ya aracımın tamir ve bakım işlerini hep bu usta yapıyor,kendisi motor ustası,daha araca binip test etmeden ön şaftta boşluk var dedi,altına girip bakınca da evet boşluk var dedi.Aracım XJ ama üzerindeki şaft ZJ şaftı

Benim aracimda difransiyel porya bilyasi arazi sanzumani bile dediler marfsallar cikti saftci en saglami ankarada isen tavsiyede buluna bilirim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Parçanın ismi önemli değil sizin değiştireceğiniz bir şey değil o,araçtan söktükten sonra şaft ustasına götüreceksiniz ( şaftlı araçlarla uğraşan tüm ustalar anlar ) ayıracak sonra balansını yapıp teslim edecek size.Mutlaka vardır şaft ustası yoksa bile sök parçayı gönder kargo ile Ankara'ya. XJ zaten arkadan itişli aracı kullanmaya devam edersiniz 2H olarak sorun olmaz.

Benim aracimda difransiyel porya bilyasi arazi sanzumani bile dediler marfsallar cikti saftci en saglami ankarada isen tavsiyede buluna bilirim

merhaba bende ankaradayım ön şaftta boşluk var biraz zj sahibiyim 80-100 arası titretiyor nereyi önerirsiniz

arka şaft bozuksa ö den çekiş olarak da kullanabilirler aynı şekilde.

Şaftı mafsallıya çevirdik taş gibi oldu kafa neymiş pehhh

Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..

Resim varmi