Yaesu Ft-857d

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Camelius Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,186

Camelius

Ana Kamp
Yaesu FT-857D (with M.A.R.S. Mod)

Yaesu YSK-857 separation kit (on panel ayirma kiti)

Yaesu ATAS-120A Active Tuning Antenna System (Motorized)

Yaesu MH-31A8J Hand Microphone

Yaesu MH-59A8J DTMF / Remote Control Microphone

Comet CF-706 Duplexer

100 Watt cikis gucu ile hayat kurtarir. Daglarda, arazide, medeniyetten uzak yerlerde her sekilde iletisim kurabilirsiniz. isin sonu bir konfigurasyondur.

3.000 TL

Setin bazi parcalari kisa bir sure kullanilmistir. Gerek fonksiyon gerekse kozmetik olarak hicbir kusuru yoktur. Orjinal ambalajinda teslim edilecektir. Lisans Gerektirir. Amator Telsizcilik Belgesi'ne sahip olmayan kisilere satisi yapilmayacaktir.

Brosuru icin asagidaki link'e tiklayabilirsiniz.

http://www.yaesu.com/downloadFile.cfm?FileID=787&FileCatID=156&FileName=FT%2D857%5FBrochure.pdf&FileContentType=application%2Fpdf

Etiketler
yaesu
Ynt: Yaesu Ft-857d

herkeze selam amator telsizciler haricinde site üzerinden amator telsiz cihazları ticareti yapmayın duyduğuma göre emniyet teşkilatı bu telsiz ticareti ile yasal olmayan yoldan uğraşanları sıkı takibe almışlar hatta alıcı olarak bağlantıya ğiriyorlarmış benden söylemesi

Ynt: Yaesu Ft-857d

Oncelikle uyariniz icin tesekkur ederim. Ben de bir amator telsizci olarak zaten ilanin sonunda "Lisans Gerektirir. Amator Telsizcilik Belgesi'ne sahip olmayan kisilere satisi yapilmayacaktir." diye bir uyari da eklemistim zaten.

Ayrica bu cihaz yani Yaesu FT-857D, asagidaki Bilgi Teknolojileri ve İletişŸim Kurumu linkinde gorulebilecegi uzere, 01.05.2006 Tarihinden İtibaren Frekans ve/veya Lisans kısıtlaması bakımından Sınıf-2 Bildirim Formu ile Onay Almış Cihazların Listesi icerisinde de yer almaktadir.

http://www.tk.gov.tr/elektronik_haberlesme_sektoru/spektrum_yonetimi/bildirim_formu_sinif_2/cihazlistesi.php?tur=AMAT%C3%96R%20TELS%C4%B0Z%20C%C4%B0HAZLARI

Bu sartlar altinda, burada yapilan eylemin yasadisi birsey olmadigi fikrindeyim. Atladigim bir nokta varsa lutfen duzeltin.

Saygilarimla.

TA5AMO

hala urun elinizdeyse ben talibim sınavı yeni gectim birkaç haftaya kodum gelecek.