KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bence yakıt kullanıcıya göre farklılık gösteriyor.
ben 20 lira koyunca bir hafta geziyorum. başkasına emanet verince 1 günde bitiriyorlar 20 lirayı.
motoru ufak bir araç benimki. ancak buna rağmen kullanıcıyla birebir alakalı olduğunu düşünüyorum.
Cok guzel bir laf vardir bu dusunceyle ortusen o geldi aklima hemen, kusura bakmazsaniz paylasmak isterim. :-[
Yani "Tecavuz kacinilmazsa, zevkini cikartmaya bak" gibi birsey oldu bu. :-[
Benimkisi 40 seneyi askin suruculugum suresinde ilk kullandigim diesel arac. Eskiden disardan duydugum sesi bana sanki bazi fabrikalardaki "gurultu" gibi gelirdi. Ancak kullaninca iceriye o kadar da rahatsiz edici bir ses gelmedigine sahit oldum, hatta senelerce 6-8 silindir Amarikan araclar kullanmis birisi olarak cok da hos gelmeye basladi bana. Aksine inanir misiniz bilmem ama, bazen cami bile aralayip sesi dinleyerek suruyorum uzun yolda. Hele isiklarda durdugumda ara gazdaki homurtusunu cok begeniyorum.
Uzun yolda bir kez olcmus ve cok dusuk gelmesi uzerine ikna olmayip bir kez daha denemistim. Ben 100 km'de takriben suruse gore degisken olarak 8.60 ile, 9.10 lt Euro Diesel yakiyorum. Bilmem az midir, cok mudur... :