KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
su tahoe lerin hesap işini yeniden harlayalım kafaya taktım bu ara benim wj yi satıp thoe almayı düşünüyorum.yanlız tek sorun yakıt gibi duruyor arkadaslar bu konunun acılalı baya bı olmus zannedersem uc asagı bes yukarı thoe lerın ne yaktıgı malumdur bilgilendiriseniz bir kişiyi daha deliyimi desem bilmiyorum tahoe li yapacaksınız sanırım ;D ;D ;D ayrıca sunuda sorayım daha onceden aramızda wj yada zj kullanan arkadaslarımız varsa süratlenme acısından hangısı daha rahat bir arac wj/zj den birimi yada tahoe mi? onuda söyleyiverirseniz tadından yenmezz bir hal alacak sevgilerle......
Evet evet bencede, Şu son zamlardan sonra tahoe lar gaz da ne yakıyor benzinde ne yakıyor ?
Bence yakıttan daha önemlisi yıllık verginin emisyon oranına göre hesaplanacak olması ihtimali....böyle bir kanun çıkarsa 96-97 model tahoe ya 5-6 bin tl vergi isterlermi ?
Ben 96 yada 97 model 5 kapı almayı planlıyorum.Listemde 3-4 araç var. İstanbula gidip bakacağım.
Evet evet bencede, Şu son zamlardan sonra tahoe lar gaz da ne yakıyor benzinde ne yakıyor ?
Bence yakıttan daha önemlisi yıllık verginin emisyon oranına göre hesaplanacak olması ihtimali....böyle bir kanun çıkarsa 96-97 model tahoe ya 5-6 bin tl vergi isterlermi ?
Ben 96 yada 97 model 5 kapı almayı planlıyorum.Listemde 3-4 araç var. İstanbula gidip bakacağım.
Arkadaşlar ot gaz da şehir içi 6,50Kr Şehir dışı bu güm Çandarlıya gidiyorum dönüşte keyifle yazarım.
Şehir içi yakıtı yada total yakıtı serviste elektronik olarak bağlayıp kısma imkanıu olabilir belkide.Zira Amerikada forumlar 17-18 litre veriyor
96 BLAZERI IM sehır ıcınde 22-23 lıtre . uzun yolda 100 u gecmedıgım zaman 14-15 lıtre. arazıde 4 cekerle bol rampalı yerlerde 30-32 lıtre otogaz yakıyor.yaklasık 2 senedır bende arac.her seferınde yakıtı denerım. yakıtı azaltmak ıcın yaptıgım butun cabalara ragmen bundan azına dusuremedım.