KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Engin beye bende daha önce bu forumdaki paylaşımları için tşk.etmiştim ama geçtiğimiz yıl kendisi Y.P yaparken küçük bir kaza geçirdikten sonra birde üstüne üstlük Unimog aldıktan sonra sanki konuya ilgisi azalmış gibime geldi .. bakalım öylemi : ;D
Engin beye bende daha önce bu forumdaki paylaşımları için tşk.etmiştim ama geçtiğimiz yıl kendisi Y.P yaparken küçük bir kaza geçirdikten sonra birde üstüne üstlük Unimog aldıktan sonra sanki konuya ilgisi azalmış gibime geldi .. bakalım öylemi : ;D
hayır yamaç paraşütünden vazgeçmiş değilim.ama işlerim çok yoğun, zaman ayıramıyorum.
geçen seneki kazadan sonra eğitimlere de gidemedim.işleri yoluna koyunca yeni bir paraşüt alıp tekrar antreman yaparak başlamak istiyorum.
İlahi Gülüm bugünde güldürdün beni, neyse mevsim geçmeden yada seneye baharda bu tarafa yeniden gelirsen bu sefer gideriz Uçmakdere'ye uygulamalı olarak görürsün Babanın evine götürmene izin vermiyorlar yalnız malzemeleri
Nasılsa tekniğini, öğrendin burdan....