onlinetamir Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 Web www.tasarim-onarim.tr.gg 8 Ocak 2010 #49 Ynt: Yapmadan Dönme ıslama köfteyi duymuştum ve şimdiden tadını merak etmeye başladım açıkçası , bakalım Pazartesi günü neler göreceğiz , önerileriniz için teşekkürler...
Ynt: Yapmadan Dönme ıslama köfteyi duymuştum ve şimdiden tadını merak etmeye başladım açıkçası , bakalım Pazartesi günü neler göreceğiz , önerileriniz için teşekkürler...
N nargilecix Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 21 Ocak 2010 #50 Ynt: Yapmadan Dönme bu arada unutmadan sülüklü gölü sakın unutmayın derim ;doğa harikası görülmeye değer yerdir.
Ynt: Yapmadan Dönme bu arada unutmadan sülüklü gölü sakın unutmayın derim ;doğa harikası görülmeye değer yerdir.
K Karakarga Yol sürprizlere gebeyse gitmeye değer! Mesajlar 34 Tepkime Puanı 0 14 May 2010 #51 Ynt: Yapmadan Dönme Sülüklü Göl, Kuzuluk ve Taşkesti Kaplıcaları Şerefiye Alabalık Tesislerini Keremali Dağından Akyazı manzarasını ve Alaağaç Köyü'nden çıkılan Aksar Tepe'deki mağaraların gizemini Karasu'da Acarlar Longozu'nu ve Karasi Yenimahalle'de Sakarya Nehri'nin Karadenzile buluştuğu yeri (Tabii orada rakı balık yapmayı) görmeden dönmeyin.
Ynt: Yapmadan Dönme Sülüklü Göl, Kuzuluk ve Taşkesti Kaplıcaları Şerefiye Alabalık Tesislerini Keremali Dağından Akyazı manzarasını ve Alaağaç Köyü'nden çıkılan Aksar Tepe'deki mağaraların gizemini Karasu'da Acarlar Longozu'nu ve Karasi Yenimahalle'de Sakarya Nehri'nin Karadenzile buluştuğu yeri (Tabii orada rakı balık yapmayı) görmeden dönmeyin.