KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bafra barajı kenarında sular altında kalmış camiiden kalan minarenin kesinlikle görülmesi ve orada güveçte alabalık kesinlikle yenmesi tavsiye olunur..
alaçam'da eski rum evlerini görmeden
vezirköprü ilçesinde rotasızca dolaşıp,insanlarla sohbet etmeden(çok cana yakınlar)
samsun merkez'de kocadağ'a trekking yapmadan.
tekkeköy'de Bakır Çağı dönemlerine ait kalıntıları ve mağaraları gezmeden dönmeyin.
Bandırma vapuru'nu görmeden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anmadan ve Havza'da Atatürk evini ziyaret etmeden,
Çakallı'da menemen yemeden ...... dönülmez derim.
Kalın sağlıcakla.
devam devam,nerede samsunlular,bafralilar,karadenizliler,bu baslik altinda Samsun dan baslayip devam edelim,gezilecek gorulecek,yenilecek ne vardir,
ben de hic unutmadim tadini ama samsun cikisinda hangi benzinlik icin de idi bu lokanta,
sabah 05.00 civari bir peynirli yumurta yemisiz 8-10 sene oldu hala aklimda
samsun aynı zamanda benim bildiğim 2 karavan parka sahiptir.Biri samsun'un girişinde,diğeri ise bafra ilçesi yolu üzeri(turizm meslek lisesi yanı)
ayrıca samsun PTT KAMPI ve SAĞLIK KAMPI olmak üzere çadırlı-karavanlı 2 ayrı kampinge sahiptir,yine benim bildiğim kadarıyla daha fazla da olabilir.
Samsun'da Samsun türküleri dinleyebilme şansı arayın, Samsun türküleri gerçekten çok güzeldir.
En azından Samsun'lu sanatçıların çalıp söylediği kaset veya cd satın alın, her yöremizin türküleri çok güzel.
Kalın sağlıcakla.