Çöpçü katırlarını da görmeden dönmeyin. Ve hatta emekli çöpçü katırlarının huzurevi de vardı yanılmıyorsam, Kilimli civarlarında. Hala duruyo mudur bilmem.
Kozlu sahilindeki simsiyah kumsalı da görün. Kilimli'deki de siyah olabilir, hatırlamıyorum..
- Fener mahallesinde bir yürüyüş turu atmadan, yol üstünde tenis kortu, b-tipi ve cemiyet gibi yerlerde yeme-içme yapabilirsiniz
- Karakumda takozun yerinde balık yemeden
- Ilıksuda gözleme yemeden, denize girmeden
Çöpçü katırlarını da görmeden dönmeyin. Ve hatta emekli çöpçü katırlarının huzurevi de vardı yanılmıyorsam, Kilimli civarlarında. Hala duruyo mudur bilmem.
Kozlu sahilindeki simsiyah kumsalı da görün. Kilimli'deki de siyah olabilir, hatırlamıyorum..
valla bende zonguldak merkezdenım kesınlıkle sahıl kenarına mutlaka gıdıp oturun ılıksıuveye kapuz plajına gıdıp yuzun.aynı zamanda gece eglence olarak alaborına yada ay ısıgına gıdıp oynayabılırsınız
Zonguldak usulu Adana Kebap (!) ya da başka bir deyişle soslu kebap yemeden dönerseniz, kendinize yazık edersiniz.
Şayet ben Adana Kebabı Zonguldak'ta soslu olarak tanıdım, kebabın orjinalinin sossuz olduğunu öğrendiğimde ise ciddi bir hayal kırıklığı yaşamıştım.
Kebabın hasını Adana'da da yedim ama Zonguldak'ın soslu kebabı tarifsiz bir lezzet! Bu lezzetin en nezih durağı ise şüphesiz "Çatı Kebap Salonu".
Hımmm kebaba sos ne alaka mı diyorsunuz? Yıllar önce elinde kalan pideleri kurtarmak amacıyla İskender sosu ile yumuşatıp, servis yapan zeki bir işletmeci ile başlamış hikaye.
Gerisi ise malum!