Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.
Kahvaltı sonrası balık tutmaya devam ettik ancak sabahki neşe yoktu.On iki gibi ters rüzgar köy tarafından esmeye başlayınca bizde kendimizi gölün arka kısmına güneş almayan yere attık çay demledik olta attık.
Saat 13:00 gibi karavana döndük.Bir daha çay demleyip ufak bir atıştırmadan sonra saat 16:00'a kadar uyuduk.Bahçeden taze salata malzemesi toplayıp bir güzel hazırladık.Balık bol
tek başına yemek olmaz deyip insan aradık ve en müsait amca kızı ve ailesi çıktı.Hep beraber
balıkları afiyetle yedik.
Mehmety' Alıntı:
Bu kadar konfor bir kamp ortamı için bence çok fazla. Hatta benim tarifime göre bu kamp dan çok fazlası.
Yerleşmeye gitmişsiniz gibi. Yörük yaşamına benziyor, tek fark deve yerine jeep kullanılması.
Yine de hayırlı olsun, tepelerde karşılaşırsak süper market yerine kampınıza uğrarım
Merhaba
Su mesaj da Memed arkadasimizi azarlayacak ne var anlayamadim dogrusu,dogayi ve dogal hayati seven insanlar lafi pek gevelemez icten ve samimi olurlar,hic tanimadigi ilk defa gördügü ve belki de hicbir zaman tekrar göremiyecegi insanlarla samimi olurlar,yardimsever olurlar,paylasimci olurlar.Ben bu Mesaj da sizi reecide edecek birsey bulamadim.
Allah sevginizi muhabbetinizi mutlulugunuzu bol yolunuzu acik etsin,calismalariniz ve paylasimlariniz icin tesekkürler.
Selamlar
Muzaffer Kargu