Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 247
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 117,499

Etiketler
Bir süre sonra güneş tam karşıdan gelmeye başlayınca remorkun suya yakın hale gölge yapacak şekilde çektik.

Gölgeye sandalyelerimize kurulduk keyifle balık tutmaya başladık...

Önce saat sekiz gibi çay demleyip hafif bir kahvaltı sonra 12 gibi tuttuğumuz balıkları pişirip Melen deresi manzarasına karşı yedik.
Zahmetine değdi doğrusu....

Yemek sonrası balık vurduğu halde hanımlara söz verdiğimiz için bir gibi toparlanıp kamp alanından ayrıldık.

Bu da videomuz

http://www.youtube.com/watch?v=kpPYDGxjVsg&list=UUZRF_4YipMe-HezLzdIRDKg&index=2&feature=plcp

Tente de oldu şimdi çok fonksiyonel çakı gibi bir remorka sahip oldun Mustafa ,artık en küçük balık ve yayla kaçışları bile daha keyifli olacak.Bu saatten sonra ufak tefek geliştirmeler hep olur ve çok zaman sonra orjinal bir araç ortaya çıkar.

Mustafa bey çok kullanışlı bir "micro çekme karavan" yapmışsınız tebrik ederim. Geziniz de güzel olmuş. Allah mutluluğunuzu daim eylesin. Kamp malzemeleri yüklü olarak römorkun ağırlığı ne oldu?

Bülent mini remörk karavanı geliştirmeye devam edeceğim.Fikirlerini bekliyorum...

Tartıya sokmak hiç aklıma gelmedi ancak tahminen beşyüz kilonun üstündedir.Ayrıca mikro çekme karavan isim hakkı sizde olmak koşuluyla hoşuma giden bu tanımlamayı bundan sonra bu ufak remorkuma ad olarak koymak istiyorum.Selamlar....