salih46 Ana Kamp Mesajlar 88 Tepkime Puanı 1 Yer K.maraş 17 Eki 2010 #1 Arkdaşlar elimde sıfır yds nin askeri botları var, çok sağlam derisi var askeri bot zaten şu anda askeriyede kullanılıyor kaliteyi bilenler bilir elinize geçince anlarsınız zaten. piyasa fiyatının oldukça altında. elimde 42 kesin var diğer numaralardanda bulmaya çalışırım kesin alacaksanız. bu arada diğer dağcılık botları gibi 1 numara büyüğünü almayın ne giyiyorsanız o oluyor. beğenmeyenlerden giyilip yürünmediği taktirde alırım. herhangi bi sorunuz varsa mesaj yazabilirsiniz.
Arkdaşlar elimde sıfır yds nin askeri botları var, çok sağlam derisi var askeri bot zaten şu anda askeriyede kullanılıyor kaliteyi bilenler bilir elinize geçince anlarsınız zaten. piyasa fiyatının oldukça altında. elimde 42 kesin var diğer numaralardanda bulmaya çalışırım kesin alacaksanız. bu arada diğer dağcılık botları gibi 1 numara büyüğünü almayın ne giyiyorsanız o oluyor. beğenmeyenlerden giyilip yürünmediği taktirde alırım. herhangi bi sorunuz varsa mesaj yazabilirsiniz.
salih46 Ana Kamp Mesajlar 88 Tepkime Puanı 1 Yer K.maraş 17 Eki 2010 #2 Ynt: YDS SIFIR ASKERİ BOT bu arada fiyatı yazmayı unuttum 70 lira, kargo bana ait. bi fotoğrafını daha ekledim.
Ynt: YDS SIFIR ASKERİ BOT bu arada fiyatı yazmayı unuttum 70 lira, kargo bana ait. bi fotoğrafını daha ekledim.
salih46 Ana Kamp Mesajlar 88 Tepkime Puanı 1 Yer K.maraş 7 Kas 2010 #3 Ynt: YDS SIFIR ASKERİ BOT GÜNCEL. BU ARADA TABANI ÇOK SERT OLMADIĞI İÇİN YÜRÜYÜŞLERDE YORMAZ.