Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arsamax Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,424
Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB

Abi sizin aracın Kocaeli'nden önce İzmir'deki fotolarını yolluyorum

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Etiketler

Sizde de bulunmuş olur
İstemezseniz silebilirsiniz

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Bu resimler Aralık 2008'e ait
Araçla ilgili son 9 aydaki olası değişiklikleri yansıtabilir
mesela aküyü yeni değiştirmişler

Merhaba İbrahim,

Resimler için çok teşekkür ederim, bende de bulunmuş olur ve gerçekten güzel resimler.

Senin de G-serisine olan ilgini biliyorum ve galiba Ankara'da oturuyorsun. Ne zaman istersen gelip araca bakabilirsin, biner birlikte gezeriz, istediğin gibi kullanabilir deneyebilirsin. En azından almadan önce sana bir ön fikir verebilir.

Tekrar teşekkürler,

Cenk ÖZATAY

Cenk bey,
Aracınız aksesuarlarıyla ilgili olarak Cem bay (Cemco ) kendısı bu konuda bayagı bilgili ve tecrubeli.Bu parcaların cogunu sıze tedarik edebilir.Tavsıyem kendısıyle kontak kurun.Saygılar..

Alper

Sağol Cenk bey
Ben de bir araç edinebilirsem
Ankaranın G kolu oluruz
Biz de kendi çağımızda 3G oluruz
(G)ye (G)urban (G)ençler=3G

Süper olur hakkaten. İnşallah istediğiniz gibi bir araç bulursunuz, bende bulursam muhakkak size yollarım.

Görüşmek dileğiyle.

Merhaba Arkadaşlar,

Arabayla ilgili çalışmalar biraz yavaşda olsa devam ediyor. Şu anda motoruyla ilgili çalışmalar yapıyorum, bakımları devam ediyor. Ondan sonra aracın içiyle igli işlemlere başlayacağım. Orjinal yeni direksiyon, vites topuzu ve vites körüklerini aldım.

Sizden lastik seçimi ile ilgili bilgi almak istiyorum. Aracımı yükseltmeden sürtme olmayacak şekilde en büyük hangi ebatta lastik almalıyım. 235/75/16 BF Goodrich ATR lastikler buldum, uygunmudur yoksa daha büyüğünü de takabilirmiyim. Bu lastikleri takarsam benzin tüketimi çok artar mı?

Nadir bey sizin G-serisi aracınıza taktığınız lastikleri çok beğendim, ebatı nedir takarken herhangi bir yükseltme işlemi yaptınız mı acaba?

Bir de sizce araca get(takoz) koyarak yükseltmelimiyim maalesef şu anda lift kit için ayıracak bütçem yok. Takozla yükseltirsem araçda sıkıntı yaşarmıyım, yoksa sadece lastik değişimi yeterli olur mu?

Görüşmek dileğiyle,

Cenk

Benim lastikler 265/75/16 ve çok memnunum.Bana sorarsanız takoz koydurmayın.İleride lift kit ile halledersiniz.

cenk aslında senın jantlar ıyı. sadece off set'leri az. bir set 30-35mm flanj yaptirsan yeter, ve o zaman o jantlarta 245x70x16 lastik takarsin.

cok harika olur bence ve masraflar daha az indirirsin.

haa,, jant degismek isterseniz,G'nin gobek vida olculeri 5x113. porsche'nin bazi jantlari oluyor bizim araclara. sprinter vanlarin da uyarmis...

Sevgili Nadir Abi ve Hüseyin Bey,

Hızlı cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Nadir abi senin lastiklerin ebatlarını, herhangi bir yükseltme veya başka bir işlem yapmadan benim aracıma takabilirmiyim. Sürtme veya başka bir problem çıkarmaz dimi?

Hüseyin Bey, flanj takdırmadan 245/70/16 lastikleri takamazmıyım veya takarsam sorun çıkarırmı. Eğer sorun çıkarırsa onların yerine 235/75/16 BF Goodrich taksam olmaz mı, ince mi durur?

Çok teşekkür ediyorum,

Cenk ÖZATAY

Cenk bey
Huseyın abinin dedıgı gıbı flanş taktır en rahatı.