Oncelikle iyi bi servise gostermeden arac almayin. Sanzuman kontrlu ve overdrive kontrolunu yapin gecisleri vites duserkenki tekpileri yukseltirkenki tepkileri kontrol edin. Arazi viteslerini kullanin sonrasinda arizaya dusuyomu bakin. Alt takim durumunu gozden gecirin bi rotbalansciya gidipte baktirabilirsiniz. Ama en basta dedigim gibi iyi bir servis en onemlisi pathfinder dan anlayan ustanin bakmasi cok onemli. Tup kullaniyorum lovato takili aracta aldigimda takilmisti. Iyi bi ayarla bence her marka duzgun calisicaktir. Cok detay bilmedigim bi konu ama genel kani bu yonde.
Ankarada sehirici kisin 56 kurus yakti suanda 44-46 kurusa dustu. Ama gecen yaz uzun yolda 25-30 kurus yakiyodum sehiricide 39 kurusa dusuyodu. Istanbul icin servis bilmiyorum malesef
LPG olarak prince en iyisi , daha uygun fiyatlı iyi uyum sağlayan alternatifler hakkında bilgi varmı acaba ? Arıza lamba vs olmaması lazım . Markalar arasında yakıt tüketimi , çekiş gücü vs fark oluyormu ?
Benim bildigim tupun duzgun montaji arti olarak iyi bi ayarla marka farketmiyormus. Anladigim kadariyla siz istanbuldasiniz bu sebeple 3.3 daha dogru bi karar olmus iciniz rahat olsun alt devirleri daha canli
Normal lastik kullanmadigim icin ses yakit vs kiyaslamasi yapamam. Fakat once mud terrain vardi onunla all terrain i kiyaslarsak mud lar islakta kayiyordu ugultu cok yapiyodu yakitta bi miktar fazlaydi. All terrain ise karda kapilarin acilmayacagi kadar yukseklikteki karda rahatca ilerliyor yagmurda vs de hic bir sikintisini cekmedim acikcasi. Camur olarakta lastik yanagi kadar derinlikteki camurda rahatca ilerledim bi sorun yasatmadi. Yeni nesil all terrain bendekine gore daha avantajli galiba disler yanaklarin yarisina kadar uzatilmis daha saglam vs son olarak da suanki yakit durumumsa soyle 2.31 tl den lpg aliyorum 38-42 kurus yakiyorum. Arada yanlamali basmali gazlamali oluyo o yuzden 42 kurusa cikiyo