KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
uzun zamandır takip ediyorum bu araçları. Sizin aracınız da çok güzel güle güle kullanın. Ben de alacağım birtane yakın zamanda. Acaba bu araçlarda arkada LSD var mıdır? Baya faydasının olduğunu okumuştum LSD nin.
Bir de İstanbul'da oturuyorsunuz sanırım. Ustanız nerededir? Memnun musunuz ustanızdan?
Merhaba, uzun zamandır takip ediyorum bu araçları. Sizin aracınız da çok güzel güle güle kullanın. Ben de alacağım birtane yakın zamanda. Acaba bu araçlarda arkada LSD var mıdır? Baya faydasının olduğunu okumuştum LSD nin. Bir de İstanbul'da oturuyorsunuz sanırım. Ustanız nerededir? Memnun musunuz ustanızdan?
pathfinder varken ben competus kullanıyordum. başarılı ve yeteri kadar sessizdi.
vg33motorlar ın alt devri çok iyiyken araç seyir hızlarına çıktığında yokuş yukarı çok bayılıyordu. motor çok zayıf. ama tam bir arazi aracıdır kendileri. müthiş sağlamdır. çok severek uzun süre binmiştik. ancak ikinci elde şanzımana dikkat. tam bir baş belası.