Yeni Aracım Bir Dodge

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,896
bu arada bir müşterim araç için zorla kaparo verdi,tuttrdu alıcam diye aracı..ben satmıyorum dedikçe adam israr ediyor...ne alem adamlar var

Etiketler
Haydaaa, daha yeni toparlarken... Görüyor musun işi, adam daha fazla göze batıp da kaçırmadan almaya mı çalışıyor ne?

Niyazi beyin dediği gibi daha yazın dağlarda gezinecektik...

Merhabalar,
Ahmet abi doğru söylüyür, gezilecek çok dağ var, bizim dağlarda var isterseniz haberiniz olsun hemde yolları tam bu arabalık.
Malzeme iyi olunca müşteri geliyor,
Sizde benim taktiği uygulayın Orhun bey, ya bir arkadaşa söz verdim haber bekliyorum deyin umudunu kessin, veya çok para isteyin ki arabada gözü kalmasın paraya kıyamasın.
Benim 76 model 230-4 115 kasa bir Mercedesim vardı ben 2. sahibiydim gelen istiyor ben o taktiği kullanmıştım.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sonrada pütür atıldı...markayla alakam yok ancak pütür atmak isteyen olursa yol göstersin..pütürden önce aracın altı ykandı temizlendi ve kurudu,altta çürük olmaması en büyük avantaj.
araç cillop oldu

Vaaay, gittikçe güzelleşiyor. İnsanı baştan çıkartan cinsten olacak bu canavar galiba?

Ahmet bey,
Bence araba aramanıza gerek yok, işi bir güzel bitsin denemek için alıp el koyun olsun bitsin.
Eğer kendisine lazım olursa "öbü arabayı emanet olarak" alıp kullansın.
Evet gittikçe güzelleşiyor güle güle kullansın.

Niyazi bey dur bakalım kısmet, bakarsın Çanakkale'ye sizin de beğendiğiniz bir başkasından getiririm... :

Nekadar güzel olur, yakışır da.
Belki bende birşeyler alabilirsem dağları gezeriz.
ilk defa bukadar arabasız kaldım sıkıntı büyük, bakalım kısmetimize ne çıkacak.