KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model
altuncu57' Alıntı:
Alemsin Yavuz Abi....Bu arada üyesi bulunduğum samoff klübü dün bir toplantı tertip etti(13 01 2010 ). karabük sinop samsun ordu giresun trabzon offroad klüpleri ,karadeniz offroad klüpleri birliği yönünde bazı kararlar aldı.önümüzdeki aylarda karadeniz bölgesinde 5 taneye yakın mahalli yarış organizasyonu düzenlenebilir. federasyona teklif sunulacak uygun görülürse karadeniz coştu demektir...
her zaman beklerim illa yarış için değil ...sana bi şöyle çam kapak tahtasından içi komple labirili kazıkların üzerinde oturtulmuş betonsuz kalktığında bir bebek kadar kendini dinç hissedeceğin güneşin üzerine doğup üzerine battığı ince burun manzaralı ayağını bir ucu orman bir ucu denizde olacak her çeşit meyvenin bulunduğu güzel bir bahçe tahsis edebilirim ...
altuncu57' Alıntı:
her zaman beklerim illa yarış için değil ...sana bi şöyle çam kapak tahtasından içi komple labirili kazıkların üzerinde oturtulmuş betonsuz kalktığında bir bebek kadar kendini dinç hissedeceğin güneşin üzerine doğup üzerine battığı ince burun manzaralı ayağını bir ucu orman bir ucu denizde olacak her çeşit meyvenin bulunduğu güzel bir bahçe tahsis edebilirim ...
altuncu57' Alıntı:
tamam o zaman ikinizide bekliyorum.bugün trt türk ekranlarında yayınlanan zor yollar adlı program ekibi konuğumuzdu.inaltı mağarası ve akgöl bölgesinde çekimler yapıldı.yolların çok güzel olması çekim ekibinin zamanın kısıtlı olması ben ve arkadaşlarımın moralini bozdu .ama yinede herşey çok güzel geçti.yayınlanacağı zaman sizleri haberdar edeceğim.
discovery-V8' Alıntı:
Bu tariften sonra gelmek farz oldu ;D ;D Aslında geldim daha önce ama yine gelirim.
saç malzeme olan kapı direkleri ve cam olukları oluşan pas korozyonundan temizlendi.boya altında kalacak kısım zehirli astar ile astarlandı ve üzerine mat siyah boya atıldı. bugün montajı yapılacak.montaj yaparken suyun çok eğlendiği yerlere almış olduğum herhalde terason marka idi izole mum spreyi uygulayacağım .
yafff bir solukta okudum içim içime sıgmadı ama ben ladayı modifiye etmekte zorlanıyorum siz nelerde yapmıssınız böyle ... ha bide abi aracı ilk gördügüm 1 sayfada alıcan 5 kuruş masraf etmeden binecen herşeyi üzerinde derken sayfaları geçtikçe yaptıklarına baktımda allah çok versin buna bilekte dayanmaz yürekte. şimdi aracın bitmiş halini çok merak ediyorum. ben en iyisi binebildigim kadar ladaya bineyim eger söymeye başlarsam bende sizden daha deliyim ladayı söker CHEROKE 5.2 ortaya çıkarırım diye korkuyorum.
aracın kapı çerçeveleri kapı üzerine monte edildi ve kapılar araç üzerine takıldı.ayarları yapıldı.otomatik camların inme ve kalkma ayarlarıda yapıldı.araç içinde bulunan rollcage'lere monte edilen tavan bagajı için almış olduğum takozlar ayarlandı.bagaj monte edildi.sıra elektirikçiye gitmeye gelmişti.bu arada içimde bir sıkıntı neyi nereye koydum ....çünkü parçaları sökeli baya bi zaman geçmişti .ama allahtan sıkıntı çıkmadı şu ana kadar...
nihayet kendimizi elektirikçiye attık. tüm tesisat gözden geçirildi.bu gece eve saat 01.10'da girdim.sıfır aldığım seri-2 ön farlar ve yine sıfır aldığım arka stopları monte ettik.kaloriferi komple söktük.içi komple temizlendi.radyatör peteği yeniydi ve alüminyum olduğu için herhangi bir işlem yapılmadı .yıkanıp yerine monte ettik.kalorifer spiralleri komple elden geçti ve çalışır duruma getirilip yağlandı. kalorifer iç hava dağıtan hortumlar komple yenilendi.torpido yerine oturtuldu ve sabitlendi.saat baya ilerlediği için diğer işleri yarın(artık bugün)yapmaya karar verdik.
doğrudur Umut'cum.toyo m-410 model at cinsi 5 adet lastik ve dediğin çelik jantlar da garajda duruyor.şu an aracın üzerindeki sac jantlarda sıfır .aldığımda aracın yanındalardı.piyango sayılır. yoksa jant derdine mutlaka düşecektim...
altuncu57' Alıntı:
doğrudur Umut'cum.toyo m-410 model at cinsi 5 adet lastik ve dediğin çelik jantlar da garajda duruyor.şu an aracın üzerindeki sac jantlarda sıfır .aldığımda aracın yanındalardı.piyango sayılır. yoksa jant derdine mutlaka düşecektim...