KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model
Yapılan işçilik mükemmel, insanın kendi işini yapması ne güzel, harika bir araç çıkıyor, bu kadar izolasyon vs ile evladiyelik olacak. tüm Discoveryleri denize atsalar, bence en son çürüyecek Discovery sizinkidir ..
arkadaşlar lastiklerin büyük gelmesinden dolayı ön sol çamurluk marşbiyel ağzına denk gelen yeri ezdirdim .yani yeniden iş çıktı bana . ön çamurluk ağızlarına müdahele yapabilirsek yapacağız olmadı lastikleri satıp tekrar 235 85 16 'ya döneceğim.
altuncu57' Alıntı:
arkadaşlar lastiklerin büyük gelmesinden dolayı ön sol çamurluk marşbiyel ağzına denk gelen yeri ezdirdim .yani yeniden iş çıktı bana . ön çamurluk ağızlarına müdahele yapabilirsek yapacağız olmadı lastikleri satıp tekrar 235 85 16 'ya döneceğim.
kullanamadığım lastiklerden bahsediyorsunuz herhalde . evet şu anda aracın üzerinde 265 75 16 var. insa turbo special truck.sıfır aldım kullanamayacağım herhalde. .daha önceki lastiklerimde 235 85 16 federal couragia mt idi. onlarıda sıfır almıştım. kullanmadan satıp daha hoşuma giden insaları aldım. yani doğmamış çocuğa don misali bende aracı yürütmeden 2 takım lastik aldım .şimdi ya ön çamurluk alt ağızlarını keseceğim yada lastikleri satacağım .
Azmi senin arabada 2" yükseltme varmış gibi durmuyor , helezonların mavimi? amortisörler in rengi nedir?
265 75 16 disco için hiçbişey değil, ama yükseltmezsen olmaz o ayrı. Onaran kardeşlerde 275 70 16 var , 2 inch yükseltme ve ark çamurlukta çok küçük bir tadilatla kullanıyorlar.
Yavuz Abi yükseltme kiti almıştım huma oto dan arka yayları söktüm baktım boyları aynı. renklerde aynı(mavi renk)amortisörler de mavi ama sonradan boyanmış olabilir...sonra geri yolladım yerine başka malzemeler aldım .acaba diyorum kafam karıştı...
Helezonların boyları çok önemli değil sertlikleri ve et klaınlıkları önemli, amortisörleri kontrol ettiğinde eski ve yeni boyları aynımıydı açık haldeyken?
abi amortisörleri sökmedim. sadece arka yayların aynı olduğunu görünce şifaen bende geri yolladım.Kürşat Bey 4'' koymuş aracına. acaba 4 ''denesem mi abi ne dersin?sorun çıkartırmı bana .arabanın zaten üzerindeki bagaj yan eğimler için beni korkutuyor.