KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model
sword7' Alıntı:
Evet bende çok sevinirim araçta çok sevinir Yalnız aliminyum cantları takabilmeniz için spacer gerekli gibi geliyor bana, tam emin değilim, bilgisi olan biri yardımcı olursa çok daha iyi olur... Defender'a aliminyum cantlar spacersız takılmıyor, discoda da aynı mı acaba?
spacer'a gerek yok benimkinde en azından onu biliyorum .çünkü aldığımda diğer jantlar üzerinde idi. bunları da almış sahibi ama takmamış. 2 takım lastik olunca diğerlerini jantlarla beraber garaja koydum duruyor. birde bu üzerindeki sac jantlar daha offsetli gibi geliyor bana bakalım akşam belii olur
altuncu57' Alıntı:
spacer'a gerek yok benimkinde en azından onu biliyorum .çünkü aldığımda diğer jantlar üzerinde idi. bunları da almış sahibi ama takmamış. 2 takım lastik olunca diğerlerini jantlarla beraber garaja koydum duruyor. birde bu üzerindeki sac jantlar daha offsetli gibi geliyor bana bakalım akşam belii olur
Bence turunu hiç ellemeyin J9 Pejolar gibi uğraşır durursunuz manevra yapıcam diye , en güzeli spacer, hem görüntüsü güzel oluyor aracın hem de yol tutuşu iyileşiyor...
turunu biraz kısaltınca sorun olmuyor ama spacer takıldığında çamurluk ağzına sürtme ihtimali var sonuçta lastik 265 ;D eğer 235 falan olsa sorun olmayabilirdi
altug onaran' Alıntı:
turunu biraz kısaltınca sorun olmuyor ama spacer takıldığında çamurluk ağzına sürtme ihtimali var sonuçta lastik 265 ;D eğer 235 falan olsa sorun olmayabilirdi
şu an üzerinde takılı olanlar 265 -75 -16 insa turbo.daha önce 235 85 16 federal aldım ve hiç teker dönmeden sattım .o yüzden diyorum deşmen yaramı diye.çok biliyorum yaaa lastiği büyüttük.şimdi düşünüyorum .ama bu hafta kesecem ön çamurluk ağızlarını kafaya koydum .çünkü insalar çamurda mükemmel...
altuncu57' Alıntı:
şu an üzerinde takılı olanlar 265 -75 -16 insa turbo.daha önce 235 85 16 federal aldım ve hiç teker dönmeden sattım .o yüzden diyorum deşmen yaramı diye.çok biliyorum yaaa lastiği büyüttük.şimdi düşünüyorum .ama bu hafta kesecem ön çamurluk ağızlarını kafaya koydum .çünkü insalar çamurda mükemmel...
altuncu57' Alıntı:
Engin Bey o da varda kenarlarında kırıklar olmuş. vida ile tutturmuşlar.birde elektirikli ayna tesisatı ve kabloları mevcut ama aynalarım eski model olduğu için elektirikli değil. olmaması dezavantaj da değil sedece sordum siz bilenlere çok gerekli midir?bu arada elinizde düğme kontrol paneli varsa talip olabilirim....