Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101,580
Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Güzel olmuş araba kendini bulmuş hayırlı olsun Size tavsiyem o yandaki metla plakalarıda siyah boyatın statik boya ile daha güzel durur.

bende benim disco 1 v8 i camel yapıcam bir tek boyası kaldı ama biraz daha koyu bir tonu olucak

Etiketler

büyük emek süper olmuş kolay gelsin....

yakışır

altuncu57' Alıntı:
son güncel resimler. aslında aracın boya işi biteli 1 aya yakın oldu ama ruhsat değişimi muayene vs. işlemlerle uğraştım fırsat olupta sizlerle paylaşamadım. yorumlarınızı bekliyorum ....
hayırlı olsun,
neyse aslını buldu,
arkadaşların dediklerine katılıyorum,kenarları siyaha boyatırsanız,tamponlarlada uyum sağlar,
böyle ayrı bir malzeme olarak sırıtıyor

bu hafta çamurluk ağız dodiklerim gelecek.kesme biçme işleminden sonra yan alüminyumlar konusunda bişeyler düşüneceğim.siyaha boyatmak istedim fakat sonrada muayenede çift renk sorunu olmasın diye boyatmadım.birde kanal geçişleri gibi sürtme durumunda boya yüzülecek vs. yine boya işi çıkacak .birazda onun için düşünmedim boyama işini .bakalım şu dodikler gelsin bişeyler düşünürüz...

güle güle kullanın aracınızı .... geçmişini öğrenmek isterseniz (gerçek rjr reynolds araçlarından biriyse eğer camel trophy'i organize eden şirket)bu araçların o zaman ki bakımını otomekanik hüseyin usta yaptı.bunlardan biri özel projeler md m.kap tarafından offroad yarışlarına sokuldu ancak hatırladığım kadarı ile o araç sonra parçaları alınıp gümrüğe terk edildi.roll cage orjinale benziyor o parçalar kullanılarak yapılmış bir disco olabilir belkide... Zaten bazıları sarı boyalı sadece HD süspansiyonlu bazıları rollcage,HD süspansiyon,tripmaster,alt kaplamalı vinçli idi warn 9000li seri olacak sizin için önemliyse sorarsınız

teşekkürler. Hüseyin Abi ile görüşüyoruz zaten. aracı biliyor. araç orj. camel trophy.duyduğum kadarı ile tr.'ye zamanında 4 yada 5 tane gelmiş.şu anda bildiğim benim araç hariç 2 tane daha var. selamlar...

sarı kız olmus guzellllllllllllll
gule gule kullan.

iki camel sarısı disco gerçekten fotoğraf çok güzel duruyo

Son iki fotoda Kendimi Camel Trophy'den karelere bakıyormuşum gibi hissettim.
Zaten Land'ların bir tek bu serisi güzel ve özel
Elinize sağlık harika makina olmuş.

Bu araci fabrika yapsa bu kadar saglam ve harika yapamaz. Allah nazarlardan saklasin cok harika olmus.

dodikler için kesme biçme işlemleri başladı.önler uğraştırmadı ama arkaların iç kısımları uğraştırıyor. güzel birşey olması için orj. görünümüne yapalım dedik. arka çıkan parçaları kesip yeniden yeni yerine puntaladık bakalım ortaya ne çıkacak.bu hafta bitecek...