KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model
Öncelikle hayırlı olsun diyelim , Rabbim kaza bela vermesin keyifle baştan sona kadar okudum gercekten çok ta imrendiğimide söylemeden gecemiyeceğim benimde böle bir araç niyetim var sormak ayıp olmazsa eğer arac + yapılan işlemlerin maliyeti seze ne oldu acaba eminimki uzun bi süre bu aracı satmak istemezsiniz ama sakacak olusanız şimdiden de talip oluyum ki benim olsun selam ve dua ile iyi günlerde kullanın
unutmadan imrenerek bakarkende maşallah dedim ha nazarım değmez :
teşekkürler Osman Bey...masraf konusunu ne siz sorun ne ben söyleyeyim.hatırı sayılır bir masraf ettm.ama bu tek bir kalemde olmadığı için pek anlayamıyorsun ama tek tek yazdığım masrafları alt alta bir süre sonra toplayınca insan duraksıyor ne yapmışım diye...
Azmi bey bence ortaya çıkan bir güzelliğin parayla değeri çlçülmez ki sizde hak verirsinizki para olmadanda bişiler olmuyo bende aşağı yukarı bi maliyet çıkarmaya çalışıyom yinede sizden ortalama bişiler duymak isterdim ve arkadaşınızın sattığı aracı diğer sarı olanı takip ediyorum bakalım nasip hesaplar falan yapıyom sizin söyleyeceğiniz rakamı düşünüyorum belki bana ağır olup hazır bişiler bakmam lazım olabilir hayırlısı bakalım artık Allah'a emanet olun
Aracım standartın üzerinde yüklü olduğundan motokar aracılığı ile Terrafirma adlı land rover araçlar için aksesuar üreten firmadan ön ve arka için ağır hizmet helezon yay(heavy load springs) siparişlerim bugün elime ulaştı.bu akşam taıp sonuçlarını burada paylaşacağım.şayet tat verir ise aynı firmadan ağır hizmet ön ve arka amortisörleri de sipariş vereceğim.
Selamlar bende bir discocu olarak yapılanları takip ediyorum.yayların maliyetini söyleyebilirmisiniz.geçen hafta bende 2 '' yükseltme yaptırdım brıtpart helezon ve tuffback amartüsör.mukayese için soruyorum.