cabriosss Kamp II Mesajlar 288 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 26 Nis 2012 #67 Oktay selam.hayırlı uğurlu olsun.
oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 26 Nis 2012 #68 tesekurler fatıh . sen naptın arabanı duruyormu?
cabriosss Kamp II Mesajlar 288 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 26 Nis 2012 #69 duruyor evet.bakalım hallediyor gibiyiz.satmak zorunda kalmayacam sanırım. cumartesi açılış yapacam işe bağlı. hayırlısı inşallah
duruyor evet.bakalım hallediyor gibiyiz.satmak zorunda kalmayacam sanırım. cumartesi açılış yapacam işe bağlı. hayırlısı inşallah
oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 26 Nis 2012 #72 arabanın tabanı ve şasesının alttan ve ustten bıtum astarlandıktan sonrakı halı ,
oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 26 Nis 2012 #73 taban halısı ve altındakı ses ve tıresımı engelleyecek vee su tutmayacak yalıtım malzemesı ıcın arastırmalar yapılıyor ( bu konuda yardım gerek ıyı bır taban halısı nerden bulunur ve altındakı ses yalıtımı hangı mazlemeden olmalı ve nerden bulunur ??))
taban halısı ve altındakı ses ve tıresımı engelleyecek vee su tutmayacak yalıtım malzemesı ıcın arastırmalar yapılıyor ( bu konuda yardım gerek ıyı bır taban halısı nerden bulunur ve altındakı ses yalıtımı hangı mazlemeden olmalı ve nerden bulunur ??))
oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 26 Nis 2012 #75 araç komple söküldü yürür aksamdaki tum plastık parcalar keceler pullar burçlar motor şanzıman takozları , rotiller , hepsı degıstırıldı , yukseltme kıtı takılıyor, arkaya % 100 dıfransıyel kılıdı takıldı, 1.41 arazi şanzımanı takıldı, dıfransıyel korumaları takıldı , dofranısyellerın ve sanzımanın yagları komple bosaltılıp kalıtelı yagla yenılenecek vs vs. ...
araç komple söküldü yürür aksamdaki tum plastık parcalar keceler pullar burçlar motor şanzıman takozları , rotiller , hepsı degıstırıldı , yukseltme kıtı takılıyor, arkaya % 100 dıfransıyel kılıdı takıldı, 1.41 arazi şanzımanı takıldı, dıfransıyel korumaları takıldı , dofranısyellerın ve sanzımanın yagları komple bosaltılıp kalıtelı yagla yenılenecek vs vs. ...
oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 26 Nis 2012 #76 yeni difransiyel kilidi ; modifiyenin kare ası en pahalı parça
oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 26 Nis 2012 #77 boşa çıkan difransiyel ve 1.21 şanzıman bunları satıyorum ;
oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 26 Nis 2012 #78 yeni 1.41 arazi şanzımanı da takıldı ,
oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 27 Nis 2012 #79 aracın altına atılan bitümlü astarın toz ve çamur tutmaması için üzerine siyah boya atıldı,
oky Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 27 Nis 2012 #80 235*85*16 cooper stt lastik geldi orjinal jantlarına takıldı,