yeni bir cj8 de bizden olsun :) (dayı jeep garage)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erderd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,263

Etiketler

Ynt: yeni bir cj8 de bizden olsun (dayı jeep garage)

mesajınızı geç fark ettim kusuruma bakmayın, evet kaportası güzel dedik aldık meğerse macun tenekesi çıktı olsun bide iyi tarafından bakmak lazım 0 kaportamız oldu bir daha allah kaza bela vermedikçe dokunmayız kaportaya. Geri kaldı boya ve mekanik boya kısmını'da atlatırsak geriye bir şey kalmıyacak aracımın parçalarını tatil dönüşü yavaş yavaş toplamaya başlıcam teşekkür ettim ilginizden dolayı ilkan bey

Rica ederim.Garajını takip ediyorum.
Ben henüz garaj açmadım facebooktan devam ediyorum bitince garaja sokacağım

alt pütürümüz de atıldı kupamız komple ayrılıp şasiden o kısma yetişemedim tatilde olduğum için alt izalasyonumuz yapıldı

geriye sadece kaputumuz kalıyor oda bittikden sonra kaporta işimiz sona eriyor çok şükür

Kolay gelsin. Umarım istediğiniz gibi bir Cj ortaya çıkar .

İyi günler
Erdi bey (İsminizi yanlış yazdıysam özür dilerim)
Yenilenen aracınızı ilgi ile takip ediyoruz.Sabır ve bol para isteyen bir işe soyundunuz,size sabırlı ve bol kazançlı günler dilerim
Saygılar
Batuhan

Evet ismimi doğru yazdınız batuhan bey, İlginizden dolayı çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz en kısa zamanda gerçekleşir umarım her geçen gün ekstralar çıkmaya devam ediyor çok çok teşekkür ederim sizede bol kazançlı günler dilerim. Yaptığımız değişiklikleri yenilemeleri buradan paylaşmaya devam edicem bayram tatili 1 haftalık bir yavaşlatma yaşatabilir ama olsun esas zor kısım bitti bizim için.