KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kardeş madem bulgardasın orda parça fiyatlarınada bir göz atarsın demi kendim için değil diğer arkadaşlara belki faydası dokunur yada sana bizde bulgarla çalışıyoruz hayvan ithal ediyoruz fakat ben henüz gidemedim sormamda sakınca yoksa sen neden ordasın
herkese selamlar bilgi ve önerilerinize ihtiyacım var , bugün itibariyle memleketimiz olan trabzon vakfıkebire gitmek için istanbuldan sabah yola çıktık sıkıntısız bir yolculuk sürerken araçta ordu civarlarında vites geçişlerinde problem yaşamaya başladık vites değiştirirken arada takılma gibi zorlanma yapıyor nedeni ne olabilir
herkese selamlar bilgi ve önerilerinize ihtiyacım var , bugün itibariyle memleketimiz olan trabzon vakfıkebire gitmek için istanbuldan sabah yola çıktık sıkıntısız bir yolculuk sürerken araçta ordu civarlarında vites geçişlerinde problem yaşamaya başladık vites değiştirirken arada takılma gibi zorlanma yapıyor nedeni ne olabilir
selamlar ziya bey bu bj 60 araçlar hakkında bilgi almam mümkün mü? bu araçlar fabrika çıkış teknik bilgileri nedir, arazi takviyeleri nedir? ön ve arkada dicft lock var mı veya takılabiliniyor mu? sizin araç güzel görünüyor hazır yapılmış. 1987 model bu araçtan görüyorum fabrika çıkışı haliyle satılık önerirmisiniz?