Davlumbaz içlerinde gövde renginde görünen yerlere pütür uygulanmış ve motor kaputu altındaki siyah keçenin altına da açık hücreli ses yalıtım süngeri uygulamışlar.
Ben o keçeyi söküp kaputta 3 bolum boşluk var oralara bu süngerden yapıştırmıştım sonra keçeyi taktım geri. Dışardan bakınca görünmüyor. Demek ki faydası var ki uygulamışlar.
Adam Kamyon yapmış ve direksiyonunun hafifliğini göstermek için...Dağın tepesinde ilginç bir reklam filmi çekmiş...
Evet..Filmde bir hamster direksiyonu çeviriyor...
Sanırım DACİA DUSTER da böyle bir film çekmek için hemster olmazda..büyük bir DANA bu işi görür...umarım yetkililer bu filmi görüp şu takoz direksiyon sistemini değiştirirler...
Evet Öztürkfx çok haklısın, geçenlerde renault capturu test ettim direksiyon boşta dönüyor zannettim,
bizim duster da direksiyon değil mübarek petrol hattı vanası gibi
Evet Öztürkfx çok haklısın, geçenlerde renault capturu test ettim direksiyon boşta dönüyor zannettim,
bizim duster da direksiyon değil mübarek petrol hattı vanası gibi
Agirlikla ilgili degil. Cok eskiden beri kullanilan direksiyon pompasindan kaynaklaniyor.
Yeni nesil elektrik destekliler cok hafif.
Logan, sandero, duster, symbol, kangoo ayni pompa ve agir direksiyon.
Kullanılan direksiyon sistemi ile alakalıdır...EPS direksiyon olmadığı sürece DUSTER dan bir cacık olmaz...Ben bunu her servise gittiğimde söylüyorum...Aldığım cevap...Haklısınız...