KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar yeni duster dan haberi olan,yolda gören, duyan, fikri olan arkaşlar varmıdır...duster da yenilik olacak mı? olacaksa bize ne zaman ulaşır !bilgisi olan varsa paylaşa bilirmi... duster almak isitiyorum ama yeni gelirmi diye bekliyorum acele etmek istemiyorum....
Temmuz ayının 2. haftası sonrası tanıtılacakmış.
Bende beklemeyi düşünüyordum ancak bugün aldım pazartesi veya salı teslim alıyorum.
1.5 dci laureate + görünüm paket beyaz renk
Makyajlı duster de ayni aracı almak isteseydim 47.000 tl altına alamazdım birde istediğin renk ve opsiyon sıkıntısıda olacaktı.
Ben aldım aracımı 43.500 tl fiyata trafik sigortası dahil.
Eğer benim gibi bütçe sınırlı ve kredi vs. uğraşmak istemiyorsan almanı tavsiye ederim
Duster'da gerçek güvenlik paketi birde Cruz control koymazlarsa sadece konsolları bi şeye yaramaz koyacanız 10 airbbag aracın encap testinde 5 yıldız alacakki değişiklik olsun
ya o kadar değişikliğe gerek yok biraz yükseklik kazandırsınlar biraz iç mekanda dizayn versinler kronik sorunları gidersinler yeterli oyle kromaja filan 3-5 bin boş yere para vermeye gerek yok duster bu haliyle bile iş görüyor ama asıl olan makyajlı kasada ne yaptıkları yoksa bu kasa bile bütçeye göre ideal..
Temmuz ayının 2. haftası sonrası tanıtılacakmış.
Bende beklemeyi düşünüyordum ancak bugün aldım pazartesi veya salı teslim alıyorum.
1.5 dci laureate + görünüm paket beyaz renk
Makyajlı duster de ayni aracı almak isteseydim 47.000 tl altına alamazdım birde istediğin renk ve opsiyon sıkıntısıda olacaktı.
Ben aldım aracımı 43.500 tl fiyata trafik sigortası dahil.
Eğer benim gibi bütçe sınırlı ve kredi vs. uğraşmak istemiyorsan almanı tavsiye ederim