Yeni ferozam

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet ali esmer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,654
Ynt: Yeni ferozam

Benim bildigim olmaz..

Çünkü sıralı sistemde aracın beyninden gelen sinyaller LPG nin beyni ile (ecü) eşleştiriliyor ki verim alınabilsin..

ama takılsa bile boşuna 2 kata yakın fiyat verilmiş olur..

Etiketler

mdr' Alıntı:
Benim bildigim olmaz..

Çünkü sıralı sistemde aracın beyninden gelen sinyaller LPG nin beyni ile (ecü) eşleştiriliyor ki verim alınabilsin..

ama takılsa bile boşuna 2 kata yakın fiyat verilmiş olur..

Tahminleriniz doğru çıktı.karbiratörlü sisteme takılamıyor.bu gün sabah aldesa marka lpg taktırdım 450 tl.9 taksit.4 saate taktılar.takıldıktan sonra 30-40 dak.gezdim.ben aracımda performans düşüklüğü görmedim.ama sonrası nasıl olur bilmiyorum.araba saat gibi çalışıyor.şimdilik çok memnunum.48 tl ye lpg tankı doldu.bakalım ne kadar yol yapacak.İlgilendiğiniz için ayrıca size teşekkür ederim.

Hayırlı olsun...

aman dikkat..LPG şakaya gelmez..sızdırmazlık..koku v.s duydugunda servise bunu bildir...

Lpg Sistemi hayırlı olsun Mehmet Bey.
Bende Aldesa kullanıyorum. Tüketim değerlerinizi yazarsanız fikir sahibi oluruz.
İyi Günler.

AŞKINRANCE' Alıntı:
Lpg Sistemi hayırlı olsun Mehmet Bey.
Bende Aldesa kullanıyorum. Tüketim değerlerinizi yazarsanız fikir sahibi oluruz.
İyi Günler.

Teşekkür ederim.şü anda 48 liralık lpg ile 200 km.yapmaktayım.300-400 km.yoldan sonra servi sime tekrar götürüp ayar yapacaklar.ondan sonra daha isabetli karar verebilirim.şehir içi şehirler arası kullanıyorum aracımı.bir kaç gün sonra verileri tekrar yazarım...saygılar