yeni kullanıcı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duster10 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,065
Ynt: yeni kullanıcı

Kardeşim araban hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, şu uyarıyıda yapmak istedim, hayırlı olsun diye yazan sadece bir iki Duster'cı var şuan kalanı antiDuster'cı bilgin olsun

Etiketler

hepiniz sağolun bu akşamımda hoş geçti .
artık yarına bakacaaaaz.
(beni bile caydırdınız , onlarında fazla üstlerine gitmeyin . )

iyi geceler

kyenipazar' Alıntı:
süleyman bey çok ayıp 4x2 ile off road aracı olacak hali yok demişsiniz...
4x2 , uygun lastik ile başka 4x4 lerle kafa kafaya gidiyor yazısını okumamışsınız analşılan...

pardon beyler yaaaa çok büyük bir ayıp ettim affedin beni ben bunu nasıl söyledim yaa......

sağolun arkadaşlar allah bütün duster kullanıcılarına kaza bela vermesin inşallah

bize anti dustercı sıfatını ekleyen beyefendi yazılanlardan hiçbirşey anlamamış bugüne kadar.

duster gayet güzel bir araçtır , verilen paranın tam karşılığıdır , yakıtta vergide sahibini hiç üzmez , yeter ki amacına uygun kullanılsın , kapasitesinin üzerinde görevler yüklenmesin.

bu mudur anti-dustercılık ?

allah herkese sahip olduğu aracı keyifle sağlıkla sürmek nasip etsin.

üst paragrafa katılıyorum alt paragrafa amin diyorum

arazilisi 80 cm karda düzü 60 cm karda gidiyormuş. biz öyle duyduk.

bi rivayete göre bütün arazi araçları üretimden kalkacakmış, yasa gereği sadece duster 4x4 kullanılması zorunlu hale getirilcekmiş...

off road runner' Alıntı:
80 cm karda belki gidemem ama, snorkel takdırsam 4x2 aracım ile 80 cm suda gidermiyim

120de bile gidersin ama keşke 70 km/h de kapı ve camlardan içeri rüzgar almasaydı ;D ;D