Yeni LC Prado'm ve ilk gezim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fastgame Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,417

fastgame

Ana Kamp
Yer
Yalova
Merhaba;
bende yeni bir Lc prado alarak aranıza katıldım. İlk kısa gezimi Yalova/soğucak/Höyüktepe civarında yaptım...Gerçi yol açıktı..Normal bir araçla bile gidilecek bir yol..[attachment=5] Burda biraz yoldan çıkalım dedik...

Etiketler
Ynt: Yeni LC Prado'm ve ilk gezim

Yaklaşık 20-30 cm karlı zeminde normal vitesle ilerledik...ama yolun kenarındaki hendeğe battık...biraz gayretle çıktık...

Bu bölgede offroad yapmak için çok güzel alanlar var...ben yalnız olduğum için pek cesaret edemedim...ama gerçekten çok elverişli bir bölge offroad için..

haırlı olsun..

çok teşekkürler arkadaşlar...

lc pradonun arazi vitesl kullanımı ile ilgili bazı sorularım olacak ama..

ben arazi vitesini ,normal vites D konumundayken hareket ettiremedim...normalde otomatik vites D konumundayken,arazi vitesi H konumunda oluyor...H de iken kilitleyip,açtım...ama arazi vitesini L konumuna getiremedim...fazlada zorlamak istemedim..
kısaca bilgi alabilirmiyim.

vites D konumunda iken ,araçta bulunan arazi şanzumanı kolu devreye girmez , öncelikle D konumunda bulunan vitesi , N konumuna alıp sonrada ,L takabilirsiniz , sonrada kiliti açıp devam edersiniz ,araç saplandıktan sonra kilit açılmaz , patinajda açılmaz ,yani batmadan evvel kiliti açıp ,çıktıktan sonrada kilit kapatacaksınız , kolay gelsin

Teşekkürler Cihan bey...

yani otomatik vites Arazi vitesi devreye girecekse N konumunda olacak..otomatik N konumundayken Arazi L veya H,kilitli veya kilitsiz ilerleyebiliriz..Bu süreçte otomatik vites sürekli N konumunda olmalı...böyle anlıyorum ..

peki biz normal otomatik vites D ile kullanırken ,Arazi vitesi hangi konumda..N konumundamı,yoksa H konumundamı..

Arazi vitesinde kullanırken,otomatik vitesin pozisyonları nasıl olmalı..?
bunun bir şeması varmıdır acaba...

Birde otomatik vitesi kutusunun hemen dibinde Shift lock diye bir düğme var...o niçin kullanılıyor...

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın,

Arazi vitesine geçebilmek için Vitesi N konumuna alıp daha sonra arazi vitesini istediğiniz konuma getirebilirsiniz.
Yani aracı durdurup boşa almadan arazi vitesini kumanda edemezsiniz.
Arazi vitesini ağır devire aldıktan sonra ilerlemek için tekrar büyük vitesi D-2-L konumlarından birine getirmelisiniz.
Yoksa hareket edemezsiniz.

Normal Kullanımda Arazi vitesi H konumunda olmalı,
Ağır arazi koşullarında L konumuna alabilirsiniz.

Aracınınız hayırlı olsun
Yavaş yavaş kana karışan bir VİRUS hissediliyor ;D

iyi günlerde kullanın yeni aracınızı. Bu arada kar çok güzelmiş canım çekti

s a allah kazasız belasız binmeyi bol arazide dolaşmayı nasip eylesin saygılarımla.

müsaadenizli bir soru sormak isterim;

LC Pradolarda diff kilit mevcut mudur?
forumda başka bir başlıkta kilit olmadığı gibi bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum...