Yeti & Vap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VAP Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,751
VAP' Alıntı:
Doktor temenninize çok teşekkür ederim, inşallah birlikteliğimiz de hem bana, hem de çevreme yararlı olur (adrenalin ve keyif yönünden)... :
Bir de dün Çanakkale dönüş yolundan kare...

inşallh hocam allah saglık sıhat versın, kaza bela vermesin.

Etiketler

Dileklerine tekrar teşekkürler Niyazi kardeş, evet o gün İstanbul'dan bahsini ettiklerimi yaptırmış dönüyordum.

Ahmet bey ,
Aracınız hayırlı olsun.Yaptığınız işlemler ve fotolar çok güzel iyi günlerde gezin.Bende bir Terrano bakıyorum:İnşallah gireceğim bu işlere .İyi Akşamlar

Özgür bey beğenmenize sevindim, teşekkür ederim. Dilerim siz de düşündüğünüz gibi bir Terrano'ya en kısa sürede kavuşursunuz...

Ahmet Bey,

Bende 1963 den beri Ataköy'lüyüm. Hem aynı yerde büyümüşüz hende Ranger'daşız.

Saygılarımla,

Ersan Yurdagülen

Çok memnun oldum, ben 1. kısım A-31 bloktanım... Şimdilerde değil tabi, annem orada...

Bende memnun oldum, 2-kısım J-1 deydim bende, 2 senedir Bahçeşehir'deyim.

Görüşmek dileğiyle

Ersan

Ersan bey merhaba,

babamın(VAP) aracı bizim dükkanda(Bahçeşehir BP içi Birlas Otopratik) yapıldı,müsait olduğunuzda sizi misafir etmek tanışmak isterim..bizim burada 6-7 araçlık bir grubumuzda var.

Orhun

forester' Alıntı:
Bende memnun oldum, 2-kısım J-1 deydim bende, 2 senedir Bahçeşehir'deyim.

Görüşmek dileğiyle

Ersan
Biz de artık Bahçelievler'deyiz, annem de taşındı tabi.
Bahçeşehir'de oğlum'un (Orhun Arpad) mesajında belirttiği yerde belki karşılaşıp eskileri anar sohpetleriz... :

Yeni aldığım sis ve delici lambaları, geri çalışma lambasıyla birlikte eskilerinin olduğu rollbar'a takmıştık. Ancak tavan lambaların işini hakkıyla yapmaya engel olduğundan içime sinmedi.
Ön kapı üzerine ayrı bir aparat takarak sis ve delicileri yeni yerine alıp geri çalışma lambasını yerinde bıraktım, çok daha verimli oldu. Hatta haklarını verdiler...