KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yücel'ciğim haklısın, 43 senelik bir motosiklet sürücülüğü ardından artık enduro'ya yatırım yapmamaya karar verdim. Zira biliyorsun son senelerde, senede belki 1 veya 2 kere, 5-6 bin km'lik gezilerden başka motosiklet sürmüyorum. Onu da artık Borusan'dan Enduro olarak GS kiralayıp çözüyorum.
Motora yapacağım yatırımı şimdilik Yeti'ye yönlendirdim. Kısmet olursa hanım torunlardan fırsat bulduğunda, bu sefer de eski kampçılık yaşamımıza Motokaravan'la yönleneceğim. Önce sağlık...
maaşallah herşey çok güzel. size sormak istediğim birkaç soru var. vinç ve tepe sis lambalarını ruhsata işletmek gerekiyor mu ? eğer işletilecekse gerekli prosedürler nelerdir ?
maaşallah herşey çok güzel. size sormak istediğim birkaç soru var. vinç ve tepe sis lambalarını ruhsata işletmek gerekiyor mu ? eğer işletilecekse gerekli prosedürler nelerdir ?
Tepe lambalarını duymadım bugüne kadar ama çeki demiri için gerekli işlemi yaparken vinci de işleme katıvermişler, bende çeki demiri de, vinç de ruhsatta kayıtlı dolayısıyla.
Onlar içim öncelikle proje çizdirip onaylatmak gerekiyor, bunlar için de makina mühendisleri odasına müracaat yeterli oluyor. Veya projeyi çizecek yetkili bir kişi, ürünün faturasıyla odaya müracaat ediyor...
Tepe lambalarını duymadım bugüne kadar ama çeki demiri için gerekli işlemi yaparken vinci de işleme katıvermişler, bende çeki demiri de, vinç de ruhsatta kayıtlı dolayısıyla.
Onlar içim öncelikle proje çizdirip onaylatmak gerekiyor, bunlar için de makina mühendisleri odasına müracaat yeterli oluyor. Veya projeyi çizecek yetkili bir kişi, ürünün faturasıyla odaya müracaat ediyor...
Ben de aldığımda üzerinde 315 lastik vardı ama zorluyordu ve sürtüyordu, değiştirip aşağıda bilgilerini verdiğim lastiği aldım. Ayalardır kullanıyorum ve çok memnunum.
Ben de aldığımda üzerinde 315 lastik vardı ama zorluyordu ve sürtüyordu, değiştirip aşağıda bilgilerini verdiğim lastiği aldım. Ayalardır kullanıyorum ve çok memnunum.
Usta performans nasıl patiklerin Biz yer alcaz bakalım kredi bekliyoruz (fındık bahcesi) oldugu için aslında cj falan bakınıyodum ama yük falan konusunda sıkıntı cekmemek için pickup alcaz galiba ranger düsünüyorum sadece suanda.Daha ucuz ve bizim burda parca kolaylıkla bulabilirim.
Ha abi bide bu patikler yukseltme yapmadan sürtermi.Aracın genel olarak arazide performansı nasıl bide aracın Temmuz mtv ne kadardı sizin aracın mtv işi cok düsündürüyo beni suanda bakalım Cok sorumu sordum bee