Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,391
Ynt: Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011)

Alfonse' Alıntı:
Çok güzel gezi olmuş....
Doğa da muhteşem...

Görseller süper...

Ellerinize, ayaklarınıza sağlık...

Arıza yapanlara çok geçmiş olsun...

Alp bey merhaba,
teşekkürler..

çekme-çekilme,vinçleme...arıza..off road un ayrılmaz parçasıdır.Büyük arıza olmasın yeter..

Etiketler
Ynt: Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011)

Bu arada meşhur " ÜZÜMLÜ KEK" yemeye fırsat olmadan eve geri geldi..Hepimiz unuttuk yine..Etkinlik çok hararetli olunca..dönüşte kimse akıl etmedi yine..

bu gidişle içişleri bakanı bi daha yapmayacak..

begenilmedi mi yoksa " diyor.. ;D ;D ;D

fazla bakamıyorum topiğe.malum yol yorgunluğu ve misafirlerim dolayısıyla.sonra detaylı okuyacambaştan sona.
şimdilik bir video yolluyorum.
http://www.dailymotion.com/video/xh9nm0_s-1_auto

benden bu kadar....
http://www.dailymotion.com/video/xh9pjd_s-2_auto

Bazı resimler kartpostallık bazıları ise tam kurt puslu havası sever ;D misali görüntüler. çok keyifli görünüyor....

Çok teşekkürler Ferhat kardeşim..

Hamdicigim ellerin dert görmesin....teşekkürler...

Vallaha son eklenen videolarda süper, İsmail Bey'in eklediği fotoraflarda...

Tüm gün evde oturduğum bir pazar günü bunlar bana çok iyi geldi ;D

Paylaşan herkesin eline sağlık...

çok güzel birgün geçirmişsiniz lunapark gibi. kar var, dere var, dal yok ;D görseller için teşekkürler.

...

Haydiii... Bu oldumu şimdi ya...

Çok büyük geçmiş olsun arkadaşa...

tamda benim aracı boyle yapıcam iste dedigim zj sarampole girmis nazarım degdi sanırım cok cok gecmis olsun umarım fazla bir hasar yoktur

Yok arkadaşlar..öyle büyük birşey yok..

Zeki beyin cherokesinde direksiyonda yabancı konugu vardı.Onlar bizden önce saat 15.30 gibi yurtdışına gidecekleri için havaalanına gitmek için çıktılar..biraz acelecilik de var tabi..

hafif kayma sonucu sola şarampole yatıyor..hafif sol kaporta kapı.v.s çökme var..büyük degil yani..

uçagı kaçırdılar tabi.

Herşey bir yana bu güzel doğayla birlikte güzel dostluklar kurulması da harika..Herkese teker teker teşekkür ediyorum....